Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-03-26 08:05

www.atlatszo.hu

Ezt vetítette Orbán a brókerbotrányról, amikor elfelejtett szólni a keményen dolgozó kisembereknek

“De hol van az emberek pénze?” “Ha én irányíthatnám az igazságszolgáltatást, már mind börtönben lenne” – méltatlankodott a miniszterelnök március 6-án a Kossuth Rádió 180 percében a brókerbotrányról, elmélkedett kicsit a miniszterelnöki felelősségről, majd hozzátette, hogy “sürgősen körül kell nézni az összes brókercégnél, mert ha egy helyen előfordulhatott, akkor előfordulhatott a többinél is”. Arról azonban sajnos elfelejtette azon a reggelen értesíteni a keményen dolgozó kisembereket, hogy ő akkor már – mint, ahogyan ezt ma beismerte – minden valószínűség szerint alaposan körülnézett az összes brókercégnél, kiadta az ukázt a kormányülésen, hogy a minisztériumok vonják ki a pénzüket. A Külügyminisztérium ekkor már döntött arról, hogy a Quaestorból kiveszik az ott tartott befektetéseiket, és a fél Fidesz számára világos volt, hogy veszélyben van ott az emberek pénze. Önleleplező felvétel!

Válaszok

Vendég

#1259 Re:

2015-03-26 09:08:28

#1250: -  

10-én, a pánik napján  és utána is többször voltam a fiókban.  Mikor mondtam, milyen hüllye  voltam, hogy nem mentem be pénteken, azt mondták, hogy már 6-án nem mentek ki az utalások, és az ügyintéző megsúgta, hogy elfogyott a pénz, mert nagybefektetők hatalmas össszegeket vettek ki hirtelen. Akkor még nem tudtuk, kik voltak.  Kvázi a Külügy, stb. azaz az állam miatt nem kaptuk meg a pénzt. És azt is mondta, hogy a március 18-ai nagylejáratot is meg akarták az  öncsőddel  szándékosan előzni, mert nem tudtak volna fizetni. Én is akkor akartam mindent kivenni.

Tehát az állam miatt - most nem beszélek a csalásról a fiktívekkel, nem tudom az állam konkrétan  tudta-e a csalást - tartoznak nekünk, meg kellene kapnunk!