Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#1642 Adásvételi szerződés

2015-04-01 19:38

Újra átnéztem a kötvényvásárláskor készült adásvételi szerződésem, mivel sokan támadnak bennünket, hogy nem néztünk utána, mit vásárolunk, különös tekintettel a BEVA-védelemre. A szerződés létrejött köztem, mint vevő/ügyfél és a QUESTOR Értékpapirkereskedelmi és Befektetési ZRT., mint Társaság/eladó között. Az Eladó eladja és a Vevő megvásárolja az 1.1. pontban megnevezett pénzügyi eszközt az alábbi feltételekkel: itt jöna pénzügyi eszköz neve: QFD15125, tíusa: névre szóló, névértéke: .......stb.   A vevő a mindenkor Hatályos Üzletszabályzatot elolvasta, és az itt fel nem sorolt kérdésekben írányadónak tekinti. Az Üzletszabályzat/ 14.2.1. A Társaság a Befektető-védelmi Alap (a továbbiakban: „Alap”) tagja, amelynek feladata a tőkepiaci törvényben meghatározott kártalanítási összeg megállapítása és kifizetése. 14.2.2. Az Alap által nyújtott kártalanítás azon befektetőket illeti meg, akik az Alap tagjával a biztosított tevékenységek valamelyikére érvényes szerződést kötöttek és e szerződés alapján a befektetési vállalkozás birtokába került, és nevükön nyilvántartott vagyont (értékpapírt, pénzt) a befektetési vállalkozás nem tudja kiadni számukra. 14.2.3. Az Alap által nyújtott biztosítás a megbízás felvétele és továbbítása, a megbízás végrehajtása az ügyfél javára. Én ezek alapján joggal hittem, hogy a kötvényem Beva-védett. 

Válaszok

Vendég

#1644 Re: Adásvételi szerződés

2015-04-01 19:47:50

#1642: - Adásvételi szerződés 

Mert jól át lettünk verve, és jól meg van fogalmazva a szerződés, hogy még véletlenül se fogjál gyanút.