Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-04-02 09:35

Mert reménykedem, hogy a magas ügyvédi költséget el tudom kerülni. Eddigi információim szerint a 6 M feletti részt csak polgári peres eljárásban tudom érvényesíteni. Ha evvel kapcsolatban van valamilyen információ nagyon megköszönném. (Valamint azt is, hogy a 6 M -ra vonatkozó igényt kinél kell bejelenteni, milyen módon, stb,)
Sajnos a Quaestor-tól korábban kapot információk alapján egyáltalán nem tűnt különösebben kockázatos befektetésnek. (a hozam küölönbség más befektetésekhez képest valóban csak pár %-al volt kedvezőbb, amiből egyáltalán nem lehetettt arra következtetni, hogy ez átverés lenne)

Válaszok

Vendég

#1662 Re:

2015-04-02 09:49:40

#1660: -  

"Valamint azt is, hogy a 6 M -ra vonatkozó igényt kinél kell bejelenteni, milyen módon, stb"...

Felesleges ezen agyalni, egyelőre nincs még a 6 milliós kártalanításról sem szó. A 6 millió alapban is "csak" 5.5 millió (1 millióig 100%, az 1 és 6 millió közti részre 90% a biztosítás ... már ha a Q kötvényekkel kapcsolatban a BEVA kártalanitási kötelezettsége fennáll egyáltalán - még ez SEM 100% sajnos) de ha elkezdenek játszani a fiktív/nem fiktív kötvényekkel akkor nagyon gyorsan/könnyen kiderülhet, hogy aki a 6 milliójára számít sem fog 3-4-nél többet kapni... Persze ez alól kivételek a kormányközeli intézmények, azok eddig nagyobb részben mindent visszaszereztek IDŐBEN, most meg pofátlanul a kamatokért is perre mennek... a kisembernek meg a tőkéje is elúszott, nemhogy a tőke kamata... Én magam a kamatot is otthagynám náluk szívem szerint, ha a tőkét ma a kezembe tennék.