Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-04-04 18:26

A pénzügyi közvetítők győzködték az önkormányzatokat: nem lesz gond Quaestorral, hisz a fideszes önkormányzatok zöme is náluk fekteti be a pénzét, és a hozamok is azért ennyire jók, mert a cég jól fekszik a kormánynál. Hogy lehet, hogy a Quaestor még a bedőlése előtti pillanatban is kötvényeket osztogatott  ?  ?  ?

Törökszentmiklós a Quaestor csőd bejelentése előtt 3 nappal kapott ajánlatot a cégtől - meghosszabították még egy héttel a letétjüket, most 103,5 millió forintjuk ragadt Quaestor-kötvényekben.

Dunaszeg 20 ezer forint híján 51 millió forintot bukott azon, hogy március 9-én (a törölköző bedobásának napján!) elhitték, a csatornázási munkákra félretett pénzt érdemesebb még egy kicsit benntartani.

Abony, melynek éppen március 9-én járt le a lekötése, 279 millió forintot nem kap meg - és a városvezetés eddig sem a Quaestortól, sem az MNB-től nem kapott választ arra a kérdésre, hogy akkor most mire számíthatnak ?

Válaszok

Vendég

#1801 Re:

2015-04-04 18:29:51

#1799: -  

Pedig akkor már a legtöbb Q. ügyintéző tudta, hogy baj van. Mondom, hogy ők is sárosak!

Már most mondom mindenkinek, hogy ha valaki büntetőeljárásban akarja érvényesíteni az igényét, ahhoz még véletlenül se vegyen igénybe ügyvédet, mert nem lesz semmivel előrébb. Itt is írta 2 jogász, megkérdeztem én is jogásztól, és igazat írtak!!!! Magyar György büntetőeljárásban való képviseletet vállal, ahhoz nincs szükség ügyvédre. Polgári ügyben már szükség lehet ügyvédre.