Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2011-09-22 17:09

2838-nak válaszolom: kétszer leírtam, még egyszer megpróbálom, mert amit válaszként leírtam, nem ment át. Utoljára leírom, aztán a magam részéről befejezem a diskurzust.
Dícséretes, hogy hogy ki tudjátok az ember szavait forgatni a saját szájízetek szerint. Kertész Ákos után engem is lezsidózol, ismeretlenül, minden alap nélkül.
Rövid életrajzom: egy szép szeptemberi napon születtem Budapesten a Baross utcai Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikán, meglehetősen életképesen 4300 grammal. Szüleim 1 hetes koromban megkereszteltettek, akkoriban ez így volt szokás. Mai napig nem vagyok rá büszke, engem nem kérdeztek meg, hogy akarom-e. Miattatok, a Ti gondolkodásotok, féktelen gyűlölködésetek miatt nem dicsekszem vele. Még annyit, hogy anyakönyvi kivonatom, személyazonossági igazolványom, útlevelem szerint is magyar vagyok, egészen addig, míg ki nem toloncoltok ebből az országból csak azért, mert nem a Ti nézeteitekkel, hanem Gyurcsány Ferencével szimpatizálok.
A magam részéről befejeztem, ismeretlenül is üdvözöllek

Válaszok

Vendég

#2844 Re:

2011-09-22 17:34:52

#2843: -

Nagyon, nagyon szánalmas az, ahogy a teljesen egyértelműen leírt vagy elhangzott szavakat mindig "kiforgatásra" hivatkozással próbáljátok mentegetni.  Lásd. még "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz"

Az az  ide nem tartozó dolog meg rohadtul nem tud érdekelni engem, hogy megkereszteltek-e téged vagy körülmetéltek. Ennyit tudtok, antiszemitázni.

Nem zsidóztalak le, ugyebár, hanem logikai úton megállapítottam, hogy nem magyar vagy hanem valamilyen más nációhoz tartozónak érzed magad. Az itteni  Gyurcsány-rajongók többségével éles ellentétben te legalább vagy annyira intelligens, hogy képes legyél felfogni egy ilyen logikai gondolatmenetet. (Persze ettől még semmiben nem vagy náluk különb más tekintetben.) Jó, az okmányaid szerint magyar állampolgár vagy.  No és akkor mi van? Joav Blum, Sukoró hőse is magyar állampolgár, bár a bíróságon tett állítása szerint magyarul sem beszél. http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=471165

A féktelen gyűlölködésről meg talán ennyit:

"Nagyon elgondolkodtam azon, hogy a szélsőjobb a Tégy a gyűlölet ellen mozgalmat utálja a legjobban az összes ellene fellépett irány közül, ez valamiért zsigerileg idegesíti őket. Ők gyűlölnek. Őszintén. Mi, liberálisok pedig képtelenek vagyunk kimondani, amit szerintem valójában érzünk, hogy ti. mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket mint ti minket." (Kornis Mihály, Beszélő 1993/48)

http://arokaso.blog.hu/2008/07/12/kornis_mihaly