Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2011-09-22 18:11

A 2777-es számú írásban a kedves levelező azt írja, hogy ne féljünk tüntetni, mert a mi szemünket nem lövik ki a rendőrök. Azt üzenem neki, hogy viszont mi nem fogunk felgyújani vagy feldönteni semmit. Egyébként is unalmas már, hogy az egyik oldal hibáit óriásira nagyítják, a másik oldalból meg áldozatot csinálnak.
Én végignéztem ami a TV székháznál történt. Ez a tömeg aki most kimegy demonstrálni, nem a fcipályák "B" közepéből tevődik össze. Ezek az emberek akik kimennek a mindennapok "szürke" hősei, akik nagyon régóta a vállukon viszik az országot az alkalmazotti bérükből levont adójukkal. Minden tiszteletem az Övék és a szervezőké. Nem azért mert nem szimpatikus a mostani kormány,(egyébként nagyon nem szimpatikus) hanem mert végre megmozdulni látszanak a rendszerváltás vesztesei.
Az, hogy ennyi ember vesztese lett a 22 évnek, az egyáltalán nem kellet volna, hogy bekövetkezzen.
Az köszönhető annak a politikának és politikai garnitúrának amely kínosan mellőzte a racionalitást és csak a közvéleménykutatást figyelte.
Egyébként a mostani kormány annyival rosszabb az összes előzőnél, hogy nem demokrata, a legdilettánsabb és a legkorruptabb.
Polt Petike kisöleb meglépte a nagyvezér utasítását és behívták Gyurcsány Ferencet meghallgatásra. Petike, helyetted is szégyenlem, hogy ide jutott az ország egy önimádó bosszúra szomjazó diktátornak köszönhetően. Mert mindenki tudja, sőt maga a nagy kondukátor is elismerte, hogy egy embertől kell félni, és az nem más mint Gyurcsány Ferenc. És hát azt is mondta aki soha nem hazudott, hoy ha alkalmad van megölni ellenfeled akkor ne habozz, hanem tedd meg. És ez az ember még miniszterelnök. Magyarország 2011.

Válaszok

Vendég

#2847 Re:

2011-09-22 18:24:04

#2846: - viszont mi nem fogunk felgyújani vagy feldönteni semmit.

Hát volt itt egy csomó beírás, amely sokkal súlyosabb dolgokra biztatott... De tényleg nem valószínű, hogy zavargásba fogjatok, mert az a tömeg (ha ez a helyes szó) leginkább így fog kinézni:

MSZP-tüntetés: "Hát hol vannak a fiatalok?!"

http://hvg.hu/nagyitas/20110916_mszp_tuntetes_nagyitas_fotogaleria