Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#3661 Re:

2015-08-29 18:18

#3658: -  

Mondjuk jó lett volna ha megírta volna milyen kötvénysorozata volt. Van olyan sorozat ugyanis amire a jelenlegi állás alapján a BEVA egy fillért sem fizet... ebben az esetben feleslegesen várja a levelet arról mikor mehet a bankba. A hibát  (ÓRIÁSIT) ott követte el, mikor a csőd első bejelentése után nem rohant a Questorhoz, s nem kérte a ki a neten vett kötvények adásvételi igazolásait - azt ugyanis a Q tárolta, sőt AKKOR kérésre ki is adta, pecséttel, aláírással, adott kötvényvásárlási napra igazolva. Én magam is március 27-én kértem ki legalább 10 ilyen igazolást  (volt közte majd akkor 1 éves is) amit elötte telefonon, neten, ügyintézőn keresztül kötöttem. S kiadták a papírokat, beküldtem, ki is fizettek részlegesen. Azt hiszem aki elhitte, hogy nem kell papír mindenről az most igen keservesen csalódik... vagy vár jó sokat. A netes boltolást nagyon nehéz lesz itt kibogozni, a papírt meg nem kell, mert látják a BEVA-nál a saját szemükkel... az hogy az egyenlegközlő, a felszámoló egyenlegközlője, a Q egyenlegközlő, az MNB-s felügyelőbiztos által kiadott egyenlegközlő eggyezik az - bár igérték hogy elég lesz - de úgy néz ki, lehet itt 1 millió eggyező egyenlegközlő igazolása is valakinek ha a tranzakciókról nincs PONTOS szerződése akkor vár, vár, vár, s ki tudja mi lesz a vége... sok jó szerintem nem, ezek alig várják hogy valamibe belekötve ne kelljen fizetniük sajnos.

Válaszok

Vendég

#3682 Re: Re:

2015-08-30 14:03:25

#3661: - Re:  

Köszönöm a reagálását. A kötvény sorozatom QFD150520 volt. Azt, hogy a csőd bejelentésekor adásvételi igazolásért menjek a Quaestorhoz nem gondoltam, mivel minden adásvételt minden estben sorszámmal e-mailben igazoltak vissza akkor is amikor vettem, meg korábban is mikor eladtam. Azon a bizonyos márciusi hétfői napon meg már nem tudtam eladni a kötvényeket mert felfüggesztettek mindent. Lehet, hogy akkor sem jártam volna jobban, mert akkor készpénz lett volna a számlámon, aminek a kifizetése a Beva által még szintén váratna magára legalább egy évig.