Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#5145 Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-11 07:27

#5143: - Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM 

Én nem akarok pereskedni, de legalább úgy szeretném visszakapni a pénzemet, mint a külügy.  Ott mennyit is vontak le?

Válaszok

Vendég

#5146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-11 07:40:49

#5145: - Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM 

Higgye el én is. Nekünk alaphangon 7 millió Ft lesz a veszteségünk a családban a jelen törvénytervezet alapján. Mégis jobb a minusz 7 mint minusz 32 millió. Ettől még higgye el nem vagyok agymosott. NAGYON is tisztába vagyok a disznósággal ami ezt az egész ügyet körülveszi (külügyestül, MNBs-tül, Csányistúl, Tarsolyostúl, ETOs-túl, stb) de tudja 100 tüntető (másodmagammal együtt szoktunk ennyien lenni, már HA vagyunk annyian) nem fogja tudni megváltani a világot. A társadalom meg leszar minket. (ez nem a torrentezők elleni netadó, ahol mindenki féltette az ingyenfilmjeit, ingyenjátékait, ezért mentek tüntetni a netadó ellen...) Sajnos nekünk ez jutott, ezzel kell valamit kezdenünk - elsősorban TÚLTENNI magunk ezen, nehogy még az egészségünk, a jövönk is teljesen rámenjen.

Aztán majd 2018-ban "meghálalom" ezt a ragyogó "segítséget" ne féljen, tudni fogom kire NE szavazzak. (a pénzem meg se a magyar állam (állampapír), se a magyar bankrendszer egyetlen egy tagja sem fogja soha többet látni, egy fillért sem ezt tutira megigérhetem)

Vendég

#5147 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM

2015-12-11 07:47:39

#5145: - Re: Re: Re: Re: Re: A 9 HÓNAPJA TARTÓ RÉMÁLOM 

Igen, mert ott 1 ember nem kerülhetett bajba, 32 000 000 (+ családtagok), meg mit számit?