Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Quoted post

Vendég

2016-01-14 20:23

Tisztelt Szabó Á Tímea ! Örömmel olvastam mindkét levelét, amit ebben a fájdalmas témában írt ! Csak remélni tudom és gondolom nem csak a kutyás emberek érzését, hanem minden kutyátlan ,de EMBER érzését továbbítom akkor, amikor azt kérem, hogy valahonnan, ha mástól nem , akkor odaföntről kapjon ill kapjunk segítséget, hogy ezek a borzalmas tettek ne maradjanak megtorlás nélkül.Örülök annak, hogy ennyi embert megmozgatott ennek a véglénynek a tette és követelik, hogy történjen már végre valami ezekben az ügyekben , örülök, hogy élére álltak és ha továbbiakban ilyen esetekről értesülünk, akkor kiabálnak , hírét viszik és kiállnak az ártatlan kis lelkek mellett. Remélem, hogy a kutyamenhelyes büntetése nem valósul meg ennek a pondrónak, mert hisz az lenne neki a Kánaán ! Szívből remélem , hogy nem lesz értelmetlen a munkája, munkájuk, amit ebben az ügyben végeznek ! Kívánom ezt, mint normális , állatszerető ember és kívánom, mint kutyákat családtagként kezelő gazdi.

Válaszok

Tímea Szabó
A petíció szerzője

#100 Re:

2016-01-14 22:10:01

#98: -  

Üdvözlöm!

Ez nem csak az én munkám. Ez mindenki munkája aki aláírta eme petíciót!!!! 34249 ember munkája!!! Köszönjük!