Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4834 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

2011-11-03 18:58

#4822: A nép hangja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

Nem kérlek szépen, ti, büdöskomcsi férgek szűköltök. Pl. a bálványotok ellen indított büntetőeljárás miatt és ez az ún. petíció (kit is kérleltek, csak nem az ügyészséget? :D ) is csak ilyen vinnyogás.

Látom elég vastag a bőr a mocskos pofádon, hogy  Rákosit és az Internacionálét emlegessed elítélően...

Na, nézzük csak, kik is dúdolgatták a "fel, fel éhes proletárt" nemrég... mielőtt beszálltak a luxuskocsijaikba.

http://www.youtube.com/watch?v=Gn-UTwaY_Tc

Válaszok

Vendég

#4835 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

2011-11-03 19:06:55

#4834: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY... 

El vagy tévedve, büdösgörénykomcsikám, mi csak tőled szűkölünk, de tőled nagyon. Ekkora patkányt, mint te, hát.....

Rinocérosz vagy a legrondább fajtából, a vastag bőr a te pofádra rakódott. Kopjál már le, menjél a gazdád seggét nyalni. Út közben énekeld el az Internacionálét, mint valaki emlékeztetett rá. Kotródj.

SZERÉNKE

#4840 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

2011-11-03 19:42:55

#4834: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

VIKTÁTOR DALOLTA, MINT IFJÚ KOMMUNISTA VEZÍR, CSAK QRVA HAMISAN, AZÉRT SEGÍTETTEK NEKI IFJÚ KOMMUNISTA TÁRSAI, AZ A KIS KÖVÉR, MEG A FÜLBEVALÓS ÉS A  SZERÉNY KIS VARGÁCSKA MISI,   PALI BÁ ÍRTA NEKIK A KOTTÁT, AZT HELYESEN IS TUDJA: DÓ, RÉ, MI, FÁ, SZÓ, LÁ, TI, DÓ

SZERÉNKE

#4843 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-03 20:10:15

#4834: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM LESZ,  4/5-ÖS...

ÉN EGY PICI KAKIT NYOMTAM ÜGYÉSZ BÁ KÜSZÖBÉRE,  DE CSAK ÚGY, HECCBŐL. MOST KÖRÖZNEK, EZÉRT EL IS TŰNÖK, MERT MÉG EGY KIS CICAKAKIÉRT IS KÉPES BEÜLTETNI A CELLÁBA, BÁR VILMA NÉNI BIZTOSAN  LETENNÉ A SZÁZMILLIÓS ÓVADÉKOT IS ÉRTEM. ....,HÁT, A GYURCSÁNYÉK IS CICÁJÁT SEMMIÉRT BEDUTYIZTA, AZT NYÁVOGTÁK A KÖRNYÉKEN, HOGY AZ A BŰNE, HOGY A GYURCSÁNY CICÁJA...,NA,  CSAK A FELESÉGE NE TUDJA MEG.