Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

nem kérjük még egyszer a Fideszt

#4979 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 10:20

#4977: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

Na én sem szavaztan soha rájuk és nem is fogok. Szerencsére átláttam a szitán, hogy ezek milyen nagy pancserok és ezáltal  gátolják saját hazájuk fejlődését.  lásd: 4-es metro-építés leállítása, Nemzeti Színház -milliók ráköltése után- a prérire való kivitele....stb.,   csak úgy !!!!  A szüleim nyugdíjának megkurtítása, 36 és 41 évi munkaviszony, 3 gyermek felnevelése után. Apám sűrűn emlegeti is, hogy az mi pénz lett volna mára, persze az ő szintjükön.  Ezt nem kértem és nem is kérem még egyszer, de szüleim és gyermekeim sem . üdvözlettel: Sándor

Válaszok

Új arc
Vendég

#4980 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 10:25:53

#4979: nem kérjük még egyszer a Fideszt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!! 

Kedves Sándor!

Mielőtt bekapcsolódtam ebbe a fórumba, néhány oldalt visszaolvastam, csak aztán írtam pár sort. Számomra nagyon furcsa, hogy adva van abszolut baloldali fórum, amelyben néhány ember eszmét cserél és akkor közéjük furakodik egy piaci légy, aki ordenáré módon belepiszkít és akkor az ember tehetetlen, mert el sem lehet hessegetni. Megvallom őszintén, bele szoktam nézni jobboldali fórumokba is, minden témára vevő vagyok és kíváncsi is a magam szintjén, de azokban nem látok soha az ellenoldalról semmiféle belepiszkálást. Ez a fórum is egy apró tükörképe annak, hogy milyen a bal - és a jobboldal mentalitása. Még ha találok is néha olyan intézkedést a jobboldalról (nem sűrűn történik meg), ami nekem tetszene, megjelenik egy ilyen antipatikus arc és tönkretesz egy pillanat alatt mindent. Üdvözlöm ismeretlenül is

Vendég

2011-11-07 12:00:37

#4979: nem kérjük még egyszer a Fideszt -

Te eddig sem kérted, büdöskomcsi féreg. :)