Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4983 Ki szavazott a Fideszre?

2011-11-07 11:51

Én. Itt egyedül én szavaztam a Fideszre, természetesen. A "kiábrándult Fidesz-szavazót" alakító beírások csak büdöskomcsi szarzsákoktól származnak, akik soha nem szavaztak a Fideszre. :)   Mégis kinek próbáljátok itt  előadni ezt az ócska, régi fogást, büdöskomcsi férgek? :D  Én nem veszem be, saját magatoknak meg minek színészkedtek, nyomorult csürhe? :)))

Ami engem illet, alapvetően azóta is meg vagyok velük elégedve.  Egy dolog kivételével: az nem tetszik, hogy sajnos nem számolnak le elég gyorsan és elég keményen a büdöskomcsi férgekkel. Gyurcsányt például nem csak kihallgatni kellett volna már, hanem le is kellett volna tartóztani. Jó, jó, tudom... jogállami macerák... de akkor is...

Válaszok

Vendég

#4988 Re: Ki szavazott a Fideszre?

2011-11-07 12:56:44

eltúnt fidesz szavazók nyomában... egyet találtunk...

#4995 Re: Ki szavazott a Fideszre? kit érdekel, most ki szavazna ???

2011-11-07 15:48:50

#4983: - Ki szavazott a Fideszre? az már a múlt...., már csak téged látlak a nagyító alatt....!!!!

Pöcsi, te nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a Fidesz szavazói kitartottak a népnyúzók mellett. Te meg a kedvezményezettjeik, az a 20 %  gazdag, vagy módosabb réteg, legfeljebb.   Pöcsi, ez " vékonka leszen". Egyszer elárulhatnád, hogy melyik gazdaságpolitikai intézkedésük fogott meg,  és ha tudod,  oszd meg velünk,  hátha csak átsiklottunk felette ???!!!