Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

tanulj tinó, ökör lesz belőled

#5011 Re: Re: Re: Re: Re: Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

2011-11-07 17:57

#5009: - Re: Re: Re: Re: Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

Mi akkor még nem éltünk, ne keverd a szezont a  f.szommal, mert még azt sem adnám neked, ezek után. Én minden magyar embernek a legjobbat szeretném, ez továbbra sem változik.  A felmenőidtől elvett bármiért kárpótlás járt, a 90-es évek elején, mi is kaptunk és olvastam itt e fórumon -ajánlom figyelmedbe-, mások is kaptak, OLVASD EL és  rádöbbensz, hogy mi volt a kárpótlás, mint látom, igen hiányosak az ismereteid. lásd: fidesz gazdaságpolitika, amiről fingod nincs.

Válaszok


Vendég

#5012 Az MSZP jogi, szellemi és anyagi örököse az MSZMP-nek

2011-11-07 18:06:00

#5011:

Aha, az elvett földért és javakért tényleg kaptak pár garast. Elég is volt nekik párszor kenyeret venni. Igaz, hogy a szibériai hadifogságból 30 kilósan hazatért, sorozott honvéd nagyapámnak már csak az özvegye ehetett belőle.

"Mi akkor még nem éltünk"

Az MSZP - vagyis az ótvaros büdöskomcsi férgek pártja - jogi, szellemi és anyagi örököse az MSZMP-nek, az pedig az MKP-nek.

"A magyarországi rendszerváltás során nem szűnt meg teljesen, csak átalakult, pontosabban két részre szakadt: a keményvonalasok megalakították a Munkáspártot, míg a demokratizálódás folyamatába beletörődők a Magyar Szocialista Pártot (MSZP), ez utóbbi egyben a párt jogi örököse.

..

A két párt közül a Magyar Szocialista Párt örökölte az állampárt vagyonát, míg a Munkáspárt vitte tovább az ideológiát. Erre utal a korabeli vicc, hogy az „MSZP-nek jutott a tőke, a Munkáspártnak pedig Marx”.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Szocialista_Munk%C3%A1sp%C3%A1rt#Az_1989-es_fordulat