Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

SZERÉNKE

#5180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: teljhatalom van az összes állami hivatalban

2011-11-10 16:37

#5177: - Re: Re :    NEM KELL A CIRKUSZ,  CSAK  A KENYÉR !!!!!!!!

NO FENE!!!  AZ INTERNACIONÁLÉ DALSZÖVEGGEL MAGYARÁZOD A BIZONYÍTVÁNYT ???  SZÉGYELLD MAGAD, TE IS EGY FÉLCÉDULÁS SZÉLKAKAS VAGY, MINT A FIDESZ EGÉSZ VEZETŐSÉGE ???  SEMMI NINCS A FITYISZRE HÁRÍTVA, CSAK, AMIT ELKÖVETETT AZ ELMÚLT MÁSFÉL ÉVBEN.  A RÉGI IDŐK LEZÁRVA, BÁR AKKOR IS VÓTAK HÚZÁSAIK.  EGY CSEPP MÉZ, DAJCS.          HOL VAN A 3000 MILLIÁRD MAGÁNNYUGDÍJKASSZA ÉS MITŐL LETT TÖBB MINT EZERMILLIÁRDOS  LUK A KÖLTSÉGVETÉSEN ??? HOL VAN A BANKOKTÓL ÉS ÁRUHÁZLÁNCOKTÓL LEVÁGOTT LÉ ???  MIÉRT KELL A 100 FÉLE ADÓ,  MIÉRT DŐL BE A FORINTUNK SOROZATOSAN,  HA EZEK HIBÁTLANUL DOLGOZÓ,  F.SZA GYEREKEK ???   MERT SZÉTQRTÁK MAGUK KÖZÖTT, AZAZ A GAZDAGOK KÖZÖTT,  A BIZONYOS 20 % FELSŐRÉTEG SZÁMÁRA A FENTI HORRIBILIS ÖSSZEGET.  A 16 %-OS ADÓ, A VÉGTÖRLESZTÉS A SZÁMUKRA,  MERT A RÁSZORULÓK NEM TUDJÁK IGÉNYBE VENNI.  A BŰN VALÓBAN BŰNTETÉST ÉRDEMEL, DE ELSŐ NAPIRENDI PONT,  HOGY PÉLDÁT MUTATOK,  DE EZ ELMARADT.  HELYETTE SZERETNÉNEK -ELTERELŐ HADMŰVELETI CÉLLAL- BŰNTETNI,  A MÚLTBAN VÁJKÁLNI, CSAK EZT A MASZLAGOT MÁR NEM VESZI BE A NÉP,  NEM KELL A CIRKUSZ, CSAK A KENYÉR !!!

Válaszok


Vendég

#5181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: teljhatalom van az összes állami hivatalban

2011-11-10 16:44:41

#5180: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: teljhatalom van az összes állami hivatalban SEMMI NINCS A FITYISZRE HÁRÍTVA,

Az biztos, hogy nagyon tűzálló a bőr a pofádon, büdöskomcsi féreg. A mennyezetet fölötted meg vizsgáltassad meg, mert veszélyes lehet.