Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

FRISS: eltűnik a fi-desz, helyette lesz az ör-desz

#5217 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tényleg nagy verés lesz, már érik, a 2014

2011-11-11 13:26

#5216: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tényleg nagy verés lesz, már érik, a 2014

te télleg nagybarom vagy,  nem kell magyaráznod a a harcihelyzetet: A NYOMORT!!!  ez létező jelenséggé vált az elmúlt évben, azt hiszem nem lehet vitás.... ki az az őrült, aki arra szavazna még egyszer, akinek a kormányzása alatt bekövetkezett a nyomora?????? ...hát, az a helyzet, hogy a közv.kutatások  ezért nem érnek f.szt sem...  ott volt a 2002.évi választás, vagy  a 2006.évi,  amikor a fityisz  -persze a közv.kutatások szerint-  az utcán nyerő helyzetben volt, a szavazófülkében pedig,  mint tudjuk  2x egymás utáni bukovári...  bár még az ábrán is  látható, hogy 16 hónap elteltével apad a fityó népszerűsége, gondolj bele, mi lesz 48 hónap múlva ???????? A 80 %-nak tragédia, és ez egyenlő lehet a véggel. Ne legyen igazam !

Válaszok

SZERÉNKE

#5219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tényleg nagy verés lesz, már érik, a 2014

2011-11-11 14:41:08

#5217: FRISS: eltűnik a fi-desz, helyette lesz az ör-desz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tényleg nagy verés lesz, már érik, a 2014

EZ JÓ, ÖR-DESZ!!! EZ A TOLAKODÓ GYILKOS  ITT STATOKKAL MEG KÖZV.KUTATAKKAL ETETNE MINKET,  MÁR FELTÉTELEZHETNÉ, HOGY, AMIK LE VANNAK ÍRVA VAGY RAJZOLVA,  AZOKAT MI IS MEG TUDJUK TEKINTENI, HA AKARJUK.  INKÁBB RUKKOLT VOLNA ELŐ - A GYILKOS ÖSZTÖNEI  HELYETT-,  AZOKRA AZ ÁLTALUNK TÖBB ÍZBEN LEÍRTAKRA,  AMELYEK   VÉLEMÉNYÜNK  SZERINT   IGEN ROSSZ ÍRÁNYBA VISZIK A GAZDASÁGPOLITIKÁNKAT.   KINEK JÓ A 16 %-OS ADÓ,  KINEK JÓ A VÉGTÖRLESZTÉS ÉS AZ ÚJ MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE ???  ECCER ÍRNÁ LE, HOGY IGEN, EZEK A GAZDAG ÉS TEHETŐSEBB RÉTEGEKNEK KEDVEZNEK, AZ UTÓBBI PEDIG SZINTÉN A MÓDOSABB MUNKAADÓ VÁLLALKOZÓKNAK, AKIK AZT TEHETNEK A MELÓSSAL, AMIT AKARNAK.  DÖGÖLJENEK BELE A MELÓBA, KÁVÉSZÜNET TÖRÖLVE, EBÉDIDŐ 20 PERCRE CSÖKKENTVE, IGAZÁN FELEMELŐ.  ÍGY - MINDEN BIZONNYAL- NEM LESZ SZŰKSÉG NYUGDÍJKIFIZETÉSEKRE, MINDENKI OTT GEBED BELE A MUNKÁBA.  EZEK MEG A RETKEST VAKARGATNÁK MÉG 20 ÉVIG, AZÉRT ADTAK VÁLASZTÁSI JOGOT A KINT ÉLŐ MAGYAROK LESZÁRMAZOTTAINAK, NEM EMBERBARÁTI SZERETETBŐL.  DE RÁQRTAK, MERT OLYAN VILÁGOT TEREMTETTEK ITTHON,  HOGY NEM AKAR IDEJÖNNI A KUTYA SEM,   SZAVAZNI MEG  MINEK MENJENEK EL, MÁR AZ Ő ÉRDEKÜKET SEM SZOLGÁLJA EZ A NYOMOR, HAZÁJUKBAN JOBBAN  ÉLNEK, - ERDÉLYBEN VAN ROKONUNK, HÁT... MEGLEPŐDNÉTEK !!!   DAJCS TOMI 8 MILLIÁRDOS ELQRÁSÁT IS FIGYELMEN KIVÜL HAGYTA MINDIG, PEDIG EGY FIDESZESRE LEVETÍTVE, IGENIS MARHA NAGY LÓVÉ, MÉG GYURCSÁNYNAK SINCS ANNYIJA, ÚGYE ?????  AKI ENNYIRE ÖNZŐ, HOGY CSAK MINK ÉS SENKI, AZ KOTORJON INNEN A BÁNATBA !!!


Vendég

#5221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tényleg nagy verés lesz, már érik, a 2014

2011-11-11 14:53:35

#5217: FRISS: eltűnik a fi-desz, helyette lesz az ör-desz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tényleg nagy verés lesz, már érik, a 2014

"bár még az ábrán is  látható, hogy 16 hónap elteltével apad a fityó népszerűsége"

Naná.  És nagyon kellemes meglepetés, bíztató dolog a jövőre nézve, hogy csak ennyivel apadt.  Eddig még soha nem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy kormányzópárt a választások után több, mint egy évvel vezessen. Most vezet és nagyon meggyőző fölénnyel.