Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5277 A demokráciáról

2011-11-13 18:07

A demokrácia egyik fő ismérve, hogy nemcsak nem élünk vissza a törvényes renddel, hanem olyan törvényes környezetet teremtünk, amelyben ennek a lehetősége sem áll fenn.
Most a Balsai jelentés alapján megvádoljuk a Gyurcsányt, majd végül az időközben az fő-fő bírává avanzsált Balsai a fideszes haverjaival dönt az ügyben.
Akkor miről beszélünk?

Válaszok


Vendég

#5282 Re: A demokráciáról

2011-11-13 20:07:21

#5277: - A demokráciáról

A demokráciának tényleg egy fő ismérve, hogy a hatalom nem él vissza a választók által ráruházott hatalommal, ezért aztán a rendőrséget nem használja fel a politikai ellenzék megfélemlítésére, a rendőrök intézkedéseikben szakszerűen, jogosan, arányosan és méltányosan járnak el, nem tolják rá a randalírozókat/provokátorokat a békés tüntetőkre,  a hatalom pedig megteremti a lehetőságét annak, hogy a bűncselekményt elkövető rendőröket felelősségre lehessen vonni (például nem parancsolja meg a rohamrendőröknek, hogy "essenek le az azonosítók"!), a miniszterelnök nem utasít rendőrfőkapitányokat, stb.

Magyarul 2006 őszén  nem volt demokrácia Magyarországon. 2006 őszén egy fekete-afrikai barbár diktatúra képét mutatta Magyarország. Most pedig felelősségre lesz vonva az, aki ezért nagy mértékben felelős: Gyurcsány Ferenc.