Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5442 Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

2011-11-16 03:25

Földes Hobo László az MNO tudósításából értesült róla, hogy az MSZP kongresszusán bejátszották egy korábbi koncertfelvételét, amelyen József Attila Hetedik című versét dolgozta fel a Hobo Blues Band. „A felvétel felhasználásáról nem volt tudomásom, engedélyemet nem kérték. (Nem is adtam volna meg.)" – írja az énekes.

„Magam semmilyen politikai párthoz nem tartoztam soha. (Bár a Fidesz 1990-es kampányában segédkeztem.) Azóta több párt igyekezett sorai közé hívni vagy felhasználni, és mások ma is valamelyik csoport tagjaként próbálnak megjeleníteni, azonban ez tévedés”

Felháborítja a „nevével és az előadásával történt visszaélés”, és kijelenti: "nem volt, nincs és nem is lesz közöm sem az MSZP-hez, sem elődjéhez, vagy esetleges utódjához”. „Keserű érzés tudomásul venni, hogy ilyen még előfordulhat” – zárja sorait a Kossuth-díjas zenész.

Válaszok


Vendég

#5444 Re: Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

2011-11-16 08:39:08

#5442: - Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán 

Innentől kezdve kéretik feltüntetni MINDEN HANGHORDOZÓN, hogy melyik párt szimpatizánsai hallgathaják, játszhatják le! El kell kérni, - visszamenőleges hatállyal  is - József Attilától, Petőfi Sándortól, Radnóti Miklóstól,...............Verditől, Bartóktól, Kodálytól, .......... de általában minden élő és nem élő szerzőtől a listát.

A törvény hatályát javaslom kiterjeszteni a kultúra VALAMENNYI területére. Múzeumokban különtermek, építészeti emlékek esetében külön utcák a más-más politikai beállítottságúak számára. Elvárom viszont, hogy az alkotó sajátkezű aláírása legyen kifüggesztve a bejárati ajtón! Ugyanis nem szeretnék megtévedni.......

Lösssssz itt rönddddd!!


Vendég

#5445 Re: Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

2011-11-16 10:45:21

#5442: - Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán 

 Ebben mi volt a sunyi? Akkor Hobo előbb volt sunyi, mint az MSZP, mert ő a József Attila család megkérdezése nélkül dolgozta át a verset (ami egyébként nagyon tetszik) és adta elő. Nem kéne ide belekeverni a politikát. Hobohoz ez méltatlan, ne menjen le Kerényi szintjére.

egy hajléktalan

#5446 Re: Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

2011-11-16 11:02:57

#5442: - Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

egy KOSSUTH DÍJÉRT  /de legalábbis a velejáró 2 szobás lakás áráért/  én is felháborodnék,  még nagyobban, mint Hobo,   - akár azon is,  hogy  miért  játszották be a Himnuszt