Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Válassz egy nicknevet

#5498 Ha jön az IMF, én megyek. Mikor - Viktor?

2011-11-17 22:05

Ecc pecc kimehetsz,
IMF meg bejöhetsz.
Cérnára, cinegére
Matolcsi meg a Vezérre -huss!
Nem szívesen írom le így, de a pofám leszakad. Hát hogy lehet egy ember pofáján ennyi bőr? Hülyére ugatták az IMF - et, azzal, hogy mi külön utat járunk, őket kiebrudaljuk, Európa minket utánoz, mi vagyunk a motor, meg mindenféle hülyeség.
A közgazdaságot értő emberek szerint 2 hét - fél év van vissza a végső összeomlásig. A felgyorsult gazdasági eseményromlás miatt látható volt, hogy igen nagy a baj. Ezek a szemetek még mindig azzal tarhálnak - külföldön is - hogy mi vagyunk a f...a gyerekek. Hát mitől? Miért?
Jó nekünk, hogy az IMF-re szorulunk? Nem! De nincs más! Sajnos.
Ez a nagyképű, megalomániás banda lejáratott bennünket minden szinten. A szomszédaink utálnak,a fél világ rajtunk röhög.
Nem csak ezekkel a vadakkal van baj. Sajnos a magyar emberek sok ezreit sikerült népszavazásra bírni a sz.ros, h.gyos 300 ft-os vizitdíj miatt. Akkor, amikor a hazug Gyurcsány elindított volna valamit. Ki meri megmondani, hogy az általa indított sete-suta reformokkal ma hol tartanánk? Ki meri megmondani, hogy a fidesz jellemtelen, fékező, társadalomellenes aknamunkája nélkül ma hol tartanánk.
Most mindazt megcsinálják, amit a Gyurcsány akart. Csak többszörösen. ÉS NAGYOBB LESZ AZ ÁRA!
ÚJ TIPUSÚ MEGÁLLAPODÁS AZ IMF -EL ???
Menjetek a p....ba!

Válaszok

M.H,Gy.
Vendég

#5499 Re: Ha jön az IMF, én megyek. Mikor - Viktor?

2011-11-17 22:13:56

#5498: Válassz egy nicknevet - Ha jön az IMF, én megyek. Mikor - Viktor? 

 Sosem fogják elidmerni, hogy sokkal előbbre tartanánk, ha nem gáncsoltak volna mindent el, amit a Gyurcsány, majd Bajnai kormány meg akart valósítani. A két vezérpatkány büszkén vállalta, hogy nekik az volt a feladatuk, hogy Gyurcsányt leamortizálják és ezt maradéktalanul teljesítették. Ugye, nem kell nevesítenem egyiket sem?

Lesz még Gyurcsány fent, de mennyi munkájába fog telni, mire ezt a leamortizált országot gatyába rázza!!! Mert a két úriember meg a slepp nem csak Gyurcsányt amortizálta le.

Egy előnye van ennek az egész mostani pénzügyi válságnak, hogy nem Gyurcsány lesittelése a fő cél. Kezd ünk ott tartani, hogy a saját maguk védelmére kell minden energiájukat fordítani.

Hajrá, Gyurcsány Ferenc, mentsd meg az országot,