Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5573 Re: Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap kakival

2011-11-18 23:10

#5572: fidesz választási kampány - Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap kakival

A sok hablatyolás helyett a grafikonok által leírt tényekről próbálj valamit mondani, undorító büdöskomcsi patkány. Kezdjük a legelsővel, az a legegyszerűbb. Feltételezem, hogy ezt azért még te is tudod értelmezni.

Válaszok


Vendég

#5574 Re: Re: Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap kakival

2011-11-18 23:59:16

#5573: - Re: Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap kakival 

 Fölösleges, hazug statisztikákkal nem kell foglalkozni. Hogy te mit tartassz igaznak, az szíved joga. Legfeljebb nagyobb infarktust kapsz a bukásotok után. Én meg a kerítésen a kolbászt vártam feleslegesen. Azt magyarázd meg, meg Dajcstomit. A kettő között pedig a Pintér művek kikupált rendőrségéről és a bűnözés azonnali visszaszorításáról is beszélhetsz egy keveset, esetleg ott süsd el a büdöskomcsizást, de ne nekem, hanem akit illet - te nagyonmajom.

mindezt helyezd rá a görbédre, de egyenesen

#5576 Re: Re: Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap arcpirító viktátorral...

2011-11-19 00:40:45

#5573: - Re: Re: Re: Statisztikád  egál egy nagy kalap kakival meg a hablatyoló bandáddal

Mindezt  Viktátor  hablatyolta,  miközben a gatyát tolta....  A stat. pedig a Bokros-csomag eredményét, valamint a Zorbán-kormány semmit nem építünk,  csak ülünk a gatyánkon és hablatyolunk milliókért c.  filmet  mutatja, amit tapasztaltunk is.  A következő kormányzat autópályák, körgyűrű,  Megyeri-híd, stadion, rendőrségi székház- komplexum, a kaki túró nővérkék, azaz a cca.  650.000 közalkalmazott (orvosok, pedagógusok, közszolgák)  bérének 50 %-kal történő megemelése, mert Zorbán csak a 100.000 minisztériumi dolgozó (köztisztviselők) bérét emelte meg 70 %-kal, de annak kifizetése is már a következő kormányra hárult, mint, ahogy a kedvezményes használt lakáshitel több százmilliárdos kifizetése is. Zorbán -választási kampányfogásként- 2002. április 1-től vezette be a vegyünk  használt lakást egymás közt (mármint családtagok, barátok stb.)  akciót,  kedvezményes hitelre. Na, ez télleg nagy biznisz volt, az ingatlanosoknak és a fiktív vásárlóknak. A költségvetésnek  pedig sok százmilliárdos bukta örökségül. Bocs, de többet nincs kedvem sorolni, maradjunk az ésatöbbinél, talán még az örökzöld dajcstomi 2002. május 24-én történt nagybevásárlása belefér, mint egyszemélyes rekord, amely 8 milliárddal csökkentette habokra a költségvetést.  UTOLSÓ,  MOCSKOS SUNYI CSŰRHE, akik még ezeket is a maguk javára fordítva hablatyolták, te meg védelmedbe mered venni ezeket,  te,  rohadtnarancsos,  bűzös görény !!!!!!!!!!  NEM KELL IDE HONLAP,  ANÉLKÜL IS TISZTÁBAN VAGYUNK AZ ALANTAS ÉS MEGVETENDŐ MIVOLTOTOKKAL, ENNEK FÜGGVÉNYÉBEN MEG IS ÉRDEMLITEK A SZÉGYENTELJES CANOSSA-JÁRÁST.