Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5575 Re: Re: Re: Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap kakival

2011-11-19 00:32

#5574: - Re: Re: Re: Re: Statisztikáid egyenlőek egy nagy kalap kakival

A szóbanforgó adatok a KSH-tól származnak (a honlapjukon le is ellenőrizhetnéd), amely alapvető  gazdasági adatokat a Eustat (az EU statisztikai hivatala) is rendszeresen felülvizsgál.  Ez még akkor is így volt, te undorító büdöskomcsi féreg, amikor 2006 tavaszán a büdöskomcsi féreg kedvenceid hamisított adatokkal traktálták az EU-t.  (Ebben Gyurcsányt Almunia elvtársa is segítette ugyan egy kicsit Brüsszelben, pl. elnézte, hogy a részletes számokat tartalmazó jelentést nem adták le időben). De szeptember végén  menetrendszerűen jött a szakértői ellenőrző bizottság és akkor kiderültek volna a hamisítások a be nem avatottak számára is. Ezért is időzítette aztán megelőzésként a Gyurcsány  nevű büdöskomcsi patkány az őszödi beszéd kiszivárogtatását szeptemberre, a bizottság látogatása előtt egy héttel.

Az évi összesített adatokat  később a globális szervezetek (WTO, IMF, stb.) is  megvizsgálják, különösen ha arra alapozó döntéseket kell hozni. Ezeknek a honlapjairól is össze lehet gyűjteni ezeket az adatokat, amelyek feketén-fehéren megmutatják, hogy a férges fajtád miként tette tönkre az országot.

Itt lehet kezdeni a dolgot például az Eustat honlapján: http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page/portal/statistics/themes

Ennyit erről, te igen undorító és igen-igen ocsmány büdöskomcsi féreg.

Válaszok


Vendég

#5577 A tények beszélnek... a büdöskomcsi tetvek meg hablatyolnak

2011-11-19 02:28:05

#5575: -

Nos, akkor a sokadik nekifutás után most már maradjunk annyiban végre, hogy a mocskos büdöskomcsi férgek hihetetlen kártevését bizonyító gazdasági adatokkal kapcsolatban csak hablatyolni tudtok, a szokásos módon, kizárólag csak lényegtelen fecsegésre, mellébeszélésre és a a Fideszre/Orbánra való mutogatásra, üres vádaskodásra vagytok képesek, ti rendkívül visszataszító büdöskomcsi tetvek (igen, azt hiszem, hogy a "büdöskomcsi tetű" kifejezés is elég jól jellemezi az emberalatti fajtátokat) , de semmilyen érdemi válaszra nem vagytok képesek.  Persze én nem is vártam mást az ilyen  büdöskomcsi férgektől, mint ti, Gyurcsány-rajongó büdöskomcsik, de azt azért mindig jó látni, hogy az embernek igazolódnak a várakozásai. :)))

Íme a cáfolhatatlan lényeg megint:

http://kepfeltoltes.hu/111118/adossag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg...