Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

legyen végre vége
Vendég

#5602 Orbán álljon félre, lássa be, hogy " nem megy", mert csődbe jutottunk...

2011-11-19 23:33

Igen, aláírom, annál is inkább, mert ezek az új gazdasági fejlemények arra engednek következtetni, hogy rossz irányba mennek a dolgok és szeretnénk, ha Orbán Viktor lemondana. Most bünteti őket a sors,  Gyurcsány exminiszterelnök úr ellen elkövetett koncepciós eljárárásuk miatt.         Isten nem bottal ver, hanem ezzel az eszement, erőszakos, agresszor bandával, de reméljük, hogy már nem tart soká, és végre azt is feledhetjük, hogy léteztek.

Válaszok

CSODA, HOGY NEM SÜLLYEDNEK A FÖLD ALÁ... !!!!!!!!!!

#5603 Re: Orbán álljon félre, lássa be, hogy " nem megy", mert csődbe jutottunk...

2011-11-20 01:52:42

#5602: legyen végre vége - Orbán  IRONGVA-PIRONGVA  álljon félre, lássa be,  hogy " nem megy", mert megérkezett  a csőd !!!!!

VÁRJUK A FEJLEMÉNYEKET,  MERT AZ ELŐJELZÉSEK SZERINT,  IGEN KÖNNYEN KICSUSSZANHAT  ZORBÁN ALÓL A BÁRSONYSZÉK,  HA CSAK TÉLLEG NEM RAGADT HOZZÁ A CSIRIZES SEJHAJÁHOZ.  AHOGY ÍROD,  HOGY ISTEN NEM BOTTAL VER,  HÁT ŐKET SEM,  HANEM A SZÉGYENLETES KUNCSORGÁSSAL ÉS MEGALÁZKODÁSSAL.  KÉPZELJÉTEK BELE MAGATOKAT, AZON AZ AJTÓN VISSZAMENNI, AMELYET  FOLYAMATOSAN  BECSAPKODTATOK ???????   RÁSZOLGÁLTAK A "MÉLTÓ" BÜNTETÉSRE,  ÉGJEN CSAK A BŐR A KÉPÜKÖN,  HOGY MOST A FÉLVILÁG  RAJTUK RÖHÖG.