Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia
Vendég

#5607 Re: Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re.

2011-11-20 11:06

#5606: - Létezik ilyen ....? Reagálás az 5604-re. 

 Kedves FÓRUMTÁRS!

Köszönöm, hogy így ismeretlenül védelmedbe vettél. Nekem időnként elfogy az érvem, mert annyi becstelenségre, amit ez az ürülék ráönt az emberre, nem tudok mit kezdeni. Persze tudom, hogy nem csak szerény személyemnek szól a sok átok, de miután én szoktam sajnos reagálni rá, magamra vettem, ill. nekem szól a legtöbb. Én nem válaszolok neki, így legalább a hétvégém nyugodt lesz. Én csak abban bízom, a jelei már mutatkoznak, hogy besokallnak az emberek és megfordul a világ, egy idő után nem tűrik ezt a diktatúrát, ami most van kialakulóban. Remélem, ez a szarkupac teljesen magára marad. Nyiddon magának egy fórumot és ott vitatkozzon el saját magával.

Ma éjjel ismételték az ATV-n Rónai Egon "HÚZÓS" c. műsorát, melyben Orbán egykori szaktanácsadója volt a második riportalany. Ma az LMP színeiben politizál. Elek úr tökéletes képet rajzolt volt főnökéről, tette mindezt úgy, hogy egy rossz szót nem szólt róla. Elmondta, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett Orbán. Kérdezte RÓnai, hogy van-e arra remény, hogy Orbán lemond egyszer, Elek azt mondta, hogy nincs, nem azért szerezte meg a hatalmat, hogy békés úton kiengedje a markából. Nem véletlenül alakítják a törvényeket úgy, hogy 40 évig ne lehessen hozzányúlni a rendszerhez. Szép jövő, én már nem fogom megérni a végét.

 

Válaszok

LE VELÜK A PINCÉBE !

#5609 Re: Re: Létezik ilyen ....? KI VAN CSUKVA !

2011-11-20 11:33:19

#5607: Lukrécia - Re: Létezik ilyen ....?

A 40 ÉV VÉGÉT ÉS KÖZEPÉT, ZORBÁN ÉS BANDÁJA SEM ÉRI MEG !!!!!!!!  HA ILYEN STRESSZES LESZ A KORMÁNYZÁSUK,  MÉG AZ ELEJÉT SEM.