Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5614 komcsi

2011-11-20 15:06

Patkány Úr jól taktikázik. Telepakolja nyilván egyfelé sandító grafikonokkal az oldalt és azt hiszi, hogy ezzel valami qrva ,rettentő nagy dolgot tett. Egy grafikon értékpontjait még legalább 30 /ill. sok/ különféle értékhez való viszonyulás határoz meg, melyek nélkül bemutatni annyi, mint letolt gatyával versenyt futni. Valószínű az utána leírt komcsis jelző okozza Neki a felszabadult orgazmust, a grafikon csak előjáték.

Válaszok


Vendég

#5615 Re: komcsi

2011-11-20 15:09:13

#5614: - komcsi 

 

Ugyanezt szoktam én is kifejteni neki a grafikonjaira, erre azt kéri, magyarázzam meg, mit ábrázolnak. Hát mi a francnak teszi fel, ha nem érti, nem tudja, mit akarnak vele megmutatni?


Vendég

#5616 Re: komcsi

2011-11-20 15:34:35

#5614: - komcsi

Mivel a számokat nem nagyon ismeritek, büdöskomcsi patkányok (a minap is valamelyik itteni büdöskomcsi féreg  három nagyságrenddel nagyobb számot emlegetett valamivel kapcsolatban), ezért gondoltam egy olyan egyszerű grafikon, mint az összadósságnak a teljes GDP-hez viszonyított aránya csak felfogható még a ti végtelenül sötét és primitív agyatoknak is. De láthatóan ez sem megy nektek. Mondjuk ez nem volt meglepő, csak megállapítottam a tényt,  ti undorító büdöskomcsi tetvek.

Tehát még egyszer, az alábbi grafikon jelentése a ti nyelveteken: "Elkúrtuk. Nem kicsit. Nagyon. ... Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."

 

http://kepfeltoltes.hu/111118/adossag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg...