Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5640 A komcsi történésznek

2011-11-21 15:36

Diktatúra és diktatúra között valóban nem szerencsés különbséget tenni, hiszen ha az egyiket a másik fölé helyezzük, abban a pillanatban felmentést adunk valamelyiknek. Ez a dolog jogi aspektusa.
Van azonban egy érzelmi aspektusa is, amikor arra gondolunk, hogy az embereket faji alapon osztályozzák, és így a meg nem született poronty is halálra van ítélve, mint ahogy tízezrével öltek meg áldott állapotban lévő édesanyákat is. Ez az, ami demokratáknak egy kicsit jobban fáj. Érted ?
És talán ezért kapjuk fel a fejünket a náci szó hallatára, meg a jobbikos "bakkancsosok " tétova igyekezetére, hogy megpróbáljanak tíz-ből kétszer egyszerre lépni.
Az oroszokat talán nem kellett volna megtámadni, több százezer magyar embert lemészároltatni,okot adni arra, hogy 50 évig itt nyomorgassanak bennünket, akkor ma nem itt tartanánk és nem kellene azon vitatkozni, hogy melyik gyilkolt sikkesebben.

Válaszok


Vendég

#5642 Re: A komcsi történésznek

2011-11-21 16:15:51

#5640: - A komcsi történésznek

"Ez az, ami demokratáknak egy kicsit jobban fáj. Érted ?"

Mármint nektek, büdöskomcsi férgeknek, akik csak mondják magukat demokratáknak, unos-untalan.

"az embereket faji alapon osztályozzák, és így a meg nem született poronty is halálra van ítélve"

Vagy esetleg amikor az embereket "osztályszármazás alapon" osztályozzák és ilyen alapon voltak például  a meg nem született porontyok is halálra ítélve a kommunista Pol Pot rezsimben.