Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5686 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány-ügy: növekvő tétek

2011-11-22 16:53

#5685: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány-ügy: növekvő tétek 

 Most boldog vagy, hogy - feltehetőleg - tudod, ki is az a Szolzsenyicin. Szép kort megért, kb. 90 évet, mikor meghalt 2008-ban, ott, ahonnan egykoron száműzte a kommunista rezsim és visszafogadta az ottani rendszerváltás. Jó fej volt az öreg és eszméletlen jókat írt. No, nem vígjátékot, az ő írásaiból meg lehetett ismerni úgy a xári Oroszországot, mint a kommunista Szovjetúniót. Magam 8-10 oldalnál többet egyszerre nem tudtam elolvasni, minden során rágódni kellett. Ennyit előljáróban.

Te, kis szarkupac, hallottál valamit róla, gyorsan ide is böffentél, mert általánosítani kellett, noha biztos, hogy egy könyvét, novelláját nem olvastál, sem abból, amit otthon, sem abból, amit száműzetésben írt, de te tudod, te vagy a laikus -akinek kuss ezen a fórumon. Az, hogy ideidéztél egy Szolzsnyicin mondatot, nehogy azt hidd, hogy Téged jobb színben tüntet fel. Amit ideidéztél, pontosan az történik most az országunkban, bár te nem ezt akartad mondani. Egész Nyugat-Európa azzal van tele, hogy az elmúlt 40 évben ilyen kommunista vezérlés nem volt Európában, csak a Távol-Keleten, ha tudod, hol van. Pl. É-Kore, Kambodzsa, É.Viet-Nam, Kína. Rágódj ezen, görény.

Béke veled.

Válaszok


Vendég

#5687 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány-ügy: növekvő tétek

2011-11-22 17:43:11

#5686: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány-ügy: növekvő tétek 

 Hogy én is bekapcsolódjak kicsit eme eszmefuttatásba Szolzsenyicinről: Ő írta a Gulag-szigetcsoportot. Ha még létezik és valószínűleg van 1-2 ilyen tábor Szibériában, a büdöskomcsizóst el kéne oda nem sokáig, csak addig küldeni, míg a mostani rezsim országlása folyik hazánkban. Utána, vagy még ott megtanulná, hol lakik az Isten, tán még a vitapartnerekkel is megtanulna ember módra társalogni.

Ném kérek büdöskomcsizást hozzászólásomra.