Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

tudod, a gizike gizike, a gőzeke meg gőzeke !!!!!

#5713 Re: A szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik, csak annyit, hogy feltűnően nagyon írigyled

2011-11-23 14:20

5710-nek:   tán nem odamennél lakni ???

te, lumpenproli !!!   jogilag a f.szod sem a tiéd,  csak oda nőtt,  attól még brunzolhatsz vele,  nem beszélve a se.ged lukáról....   ....tiéd mindössze a genetika által rád ruházott  lumpen  tulajdonságod !!!

Válaszok


Vendég

#5714 Re: Re: A szemlőhegyi villáról, ahol Gyurcsány lakik

2011-11-23 17:03:41

#5713:

Förtelmes büdöskomcsi férgek!

Tehát  eddig a következőkről volt szó:

  1. Az egyik büdöskomcsi féreg korábban nyáladzott egy kicsit arról, hogy "Az én tapasztalatom az, hogy a keresztények teljesen jogtalanul, pusztán irigységből szerzik meg a zsidók tisztességgel megszerzett javait."
  2. Ugyanez a mocskos büdöskomcsi féreg nyáladzta ki ezt is:  "Nézd meg a II. Vh-t és légy büszke az elődeidre."
  3. Erre én rámutattam, hogy Gyurcsány büdöskomcsi féreg, aki bérmálkozni szokott (tehát állítólag "keresztény magyar") egy zsidó háborús hőstől elkobzott luxusvillában tengeti napjait.
  4. Vegyük észre, hogy ebben az esetben egy zsidó ember tisztességgel megszerzett javait a büdöskomcsi férgek szerezték meg 1952-ben teljesen jogtalanul, pusztán irigységből.
  5. Arra is felhívtam a figyelmet, hogy a szóban forgó villa az 1952-es elkobzás óta a büdöskomcsi Apró-klán tulajdonában van. A lumpenproli családból származó Gyurcsány undorító büdöskomcsi féreg pedig azért lakik itt, mert benősült a szintén undorító büdöskomcsi féreg Apró-klánba.
  6. Válaszul más büdöskomcsi férgek azonnal antiszemitázgatni kezdtek engem,  nyilván megszokásból. És természetesen a fenti tényeket figyelmen kívül hagyva.
  7. Javasolnám, hogy a Gyurcsány undorító büdöskomcsi féreg által 2007-ben a Mazsihisz-maffiának ígért 4 millió dollárt pénzt, amelyet a megélhetési holokausztolók valamiért most, 2011-ben követelnek az Orbán-kormányon fizesse ki inkább maga Gyurcsány  büdöskomcsi féreg! Ha pl. eladnák a zsidó tulajdonostól elzabrált villát, abból mindjárt össze is jöhetne ennek az összegnek egy része...