Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6253 Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-26 18:54

#6252: EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! - Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

Sajnálatos, hogy még csak a nagybetűket ismered.  A dolgozók iskolájában vagy 1. osztályos?

Majd kérjél meg valakit, hogy felolvassa neked, amit írtam kisbetűvel:

kedvenc ávósaid 2006-ban azokat is agyba-főbe verték és lefújták könnygázzal, akik csak annyit tettek, mint most ezek a hős LMP tagok.  2009-ben az Erzsébet téren senki nem borogatott autót, senkio nem dobálta rendőröket és még az autók haladásá tsem akadályozták, mégis közelről lefújták a demonstrálókat paprika spray-vel és hátracsavart kézzel vezették el őket, köztük egy párt elnökét is. Persze tudjuk, hogy Ti ennek örültetek, de próbáljátok félretenni az érzelmeket és némileg arányosan szemlélni a történteket.

Válaszok

EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6255 Re: Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-26 22:09:06

#6253:  " PRÓBÁLJÁTOK FÉLRETENNI AZ ÉRZELMEKET ÉS NÉMILEG ARÁNYOSAN SZEMLÉLNI A TÖRTÉNTEKET"

AZ ERZSÉBET TÉREN LAKOM !!!  PÁHOLYBÓL LÁTTAM AZ ESEMÉNYEKET,  ÉS ÚGY MEGRENDÜLTEM,  HOGY AZÓTA CSAK A NAGYBETŰKET ISMEREM FEL NÉHA.   FIGYELMEDBE AJÁNLOM A TŐLED IDÉZETT NAGYBETŰS SORT !!!   ÉN VISZONT CSAK ISMÉTELNI TUDNÁM A FENTI KOMMENTEMET,  DE MIVEL AZ ESEMÉNYEKRE  NEM EGYFORMÁN EMLÉKEZÜNK, NINCS ÉRTELME A KOMMUNIKÁCIÓNAK, - EGYÉBKÉNT IS FOGYTÁN A NAGYBETŰK.

Vendég

#6262 Re: Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-27 21:15:46

#6253: filiszteus - Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!! 

Ne pöcsikézz, csak azért ír nagybetűvel, hogy a 18 dioptriás dzemüvegeden át el tudd olvsni.