Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6554 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-04 17:52

#6550: VALAHOGY ÍGY... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

Azért van egy alapvető különbség: a szemlőhegy úti villából azért paterolták ki a zsidó családot, hogy Apró elvti beköltözhessen. Ez azért talán a )0-es években a Belvárosban nem így történt.

Válaszok

Vendég

#6556 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-04 18:18:04

#6554: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Ez is olyan történet, amit addig mondtak, míg a fejekben így ülepedett le. Nem kísérletezek, hogy kirobbantsam onnan. Nem kell hpzzá semmilyen cikket küldeni, megtetted párszor, olvastam máshol is, de engedtessék meg nekem, hogy azt higyjek, amit én akarok. Azt viszont, hogy ezért a Klárát, meg a Ferit basztatják évek óta, nagyon gusztustalannak tartom.

tetszett az "eb-kutya" !!!

#6570 : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-04 22:46:23

#6554: filiszteus - Re: ketyeg Orbánék órája....

Az 50-es években a Belvárosi Palotákból is azért paterolták ki a tulajdonosokat, amiért annak idején a Rózsadombról, csak oda  Apró Tóni vezető politikus költözött, a felesége és 3 gyermeke.  Azt nem tudom, hogy apró Vitya előtt ki lakott a részére kiutalt 136 nm-es, akkor már államosított tanácsi lakásban, végülis mindegy . A lényeg, hogy Orbán is vezető politikus lett, közel egy évtizeden belül, - felesége és egy gyermeke neki is volt,  legalább jól elfértek.  Tehát az Apró és Orbán familiának nincs mit egymás szemére vetni, ami a lakásgondjaik megoldását illeti.