Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

antifidesz

2012-01-19 11:37

mit tett értünk orbán irjatok egy mellette szóló érvet nem fogtok tudni mindjárt jön a szokásos maszlag mert hogy a szocik eladósítják az országot ismerem a fajtátokat már. én máris mondok egy ellenérvet: most kb 4000 közalkalmazottat dobnak ki munkanélkülinek {erre mondja orbán: segítjük a dolgozni akarokat a hiteleseket a gyerek vállalást nem büntetjük a szorgalmas embereket stb stb} de mondhatnék sok mindent még ezek az átlag embert megölik gyakorlatilag majd viszik őket munkatáborba konténerekbe aki nem vállalja el nem kap segélyt se akkor pedig mehet koldulni IGEN HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ CSÓRÓSÁG EZ AZ ÚJ MAGYARORSZÁG AKI NEM TUD SIKKASZTANI NEM AKAR LOPNI AZ MEHET CSÖVEZNI JA DE AZT SE MERT AKI CSÖVEZIK AZT LECSUKJÁK OTT PEDIG AZ ÚJ ALKOTMÁNY SZERINT DOLGOZNIUK KELL MAGYARÁN BÜNTETIK AZT AKIT ŐK TETTEK TÖNKRE FASZA GYEREK VAGY ORBÁN IGEN HAJRÁ MAGYAROK MAGYARORSZÁG MEGÚJUL.

Válaszok

Vendég

#3016 Re:

2012-01-19 12:27:15

#3002: antifidesz -

Mit tett Orbàn? Rengeteg jòt!Hàzat adott a vörösiszapkàrosultaknak, hàzat a belvìzkàrosultaknak, tàmogatàst a fagykàrt szenvedetteknek, a génmanipulàciò àldozatainak,  tàmogatja a csaladokat, segit a devizahiteleseknek, òvja a Magyar földet, a vizeinket, tehermegosztàst akar, hogy Neked kedves öt pocskondiàzò és a gyermekeidenek késôbb könnyebb legyen, a nyugdijakat kiegészìtette, közmunkàt szervez, mert az sehol a vilàgon nincs, hogy 3 milliò keresô 10 milliò népességet tart el. Dolgozni kell, nem otthon ülni, TV-t bàmulni és atv-s agymosàst hallgatni, szociàlis segélyre àcsingòzni és Orbànt szidni...Àtalakìtotta a vezetési strukturàt, hogy egyszerûbb és hatékonyabb legyen.

Nekem is fàj, ha megszünik 4000 munkahely, de valòszìnüleg erre nem volt szükség. Vége a Gulasch-kommunizmusnak, ahol reggelenként az emberek melegedni mentek a munkahelyükre és a munkaidô alatt piacra, orvoshoz, fodràszhoz és manikürre jàrtak, vagy kàvéztak és egész nap a munkahelyrôl telefonàltak . Nincs fegyelem és Orbàn fegyelmet akar - hogy HALADÀS legyen és kimàsszunk a gödörbôl...  én is, Te is és mindenki, aki Magyarorszàgon él.