Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

distomat

#7826 Re:Tegyük helyükre a dolgokat!

2012-02-13 20:20

#7809: 50 feletti - Re: Re: Tegyük helyükre a dolgokat!

Semmi gond, azért jól megférünk itt egy fórumon nem?Sokmindent túléltünk már ebben az országban, tisztelt "50 feletti" nem igaz?"Fél szavakból is megértjük egymást!"Ehhez mégcsak anyáznunk, sőt patkányoznunk sem kell, ugye?Tudom mi verte ki a biztosítékot: jobbikosnak nézel!Pedig nem!Nincs itthon se Árpád sáv,se gárdaruha,se zöld-fehér sál.Nem iszom,nem drogozom,nem dohányzom,nem lógtam soha sehonnan,nem pótvizsgáztam.Lehúztam 18 hónap sorkatonai szolgálatot,de nem sajnálom, jó volt!Folyamatosan dolgozom,immár 34 éve.Közben még elvégeztem ezt-azt,ugye haladni kell a korral,terjedt az informatika,meg jó volt a 12 évig erőltetett orosz helyett, angolból nyelvvizsgázni is. Aztán meg németből.  Mindenféle papirokból egyszer csak gyűjteményem lett. Megnősültem, két gyermek, elváltam. Újra nősültem, újabb két gyermek. Most hármat nevelek. Nem dőltem be a devizahiteleknek, nem hittem abban, hogy a forint egyszer majd erősebb lesz a franknál. Egyszóval tök unalmas az életem, ezért is alszom nyugodtan.

Hogy "nem kicsit ragadtattam el magam?" A jó életbe', azért végre már én is az asztalra csaphatok, nem? Tettem már én le arra az asztalra éppen eleget és Hofi is megmondta: "ugatni még szabad!"

Ugatok, hogy a gyerkeimnek is ilyen unalmas élete legyen, mint nekem! És közben tisztelettel meghallgatom - többek között - a Te véleményedet is kedves "50 feletti". Mert a vitának is van kultúrája!

Válaszok

50 feletti

#7833 Re: Re:Tegyük helyükre a dolgokat!

2012-02-13 21:53:17

#7826: distomat - Re:  - Nálam helyén vannak.

Kedves distomat!   Igen, itt a fórumon megférünk egymás mellett.   - Na, csak szép nyugodtan, én fideszesnek gondollak, jobbikosnak azt hiszem a 60 feletti?   - A munkahelyedhez pedig gratulálok, bocs, csak nem közszféra? Hátha a kedvenc munkatársam vagy?   - Az, hogy tök unalmas az életed és ezért nyugodtan alszol, ez hál' Istennek rám nem jellemző, és a gyermekeimre sem. Utáljuk a langyos vizet, talán, mert a vizöntő jegyében születtünk, te meg lehet, hogy a nyugis bika vagy. Üdv.