Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#8415 Re: Igazán undorító büdöskomcsi férgek (vagyis MSZP-és és gyurcsányista nyuggerek)!

2012-03-02 03:15

#8414: - Igazán undorító büdöskomcsi férgek (vagyis MSZP-és és gyurcsányista nyuggerek)!

Na, kicsit visszaolvasgattam... Hát már itt sincs  szó arról a szegény (7 milliárdos) cicanadrágos őszödi böszméről?  :D

Válaszok

Vendég

#8417 Re: Re: Igazán undorító büdöskomcsi férgek (vagyis MSZP-és és gyurcsányista nyuggerek)!

2012-03-02 06:04:28

#8415: - Re: Igazán undorító büdöskomcsi férgek (vagyis MSZP-és és gyurcsányista nyuggerek)!

Attól még jó elbeszélgetünk páran, de abba nem férsz bele, te elfuserált barom.

antifasiszta

#8418 Re: Re: Igazán undorító FASISZTA férgek !!!

2012-03-02 10:45:10

#8415: - Re:  RENDKIÍVÜL UNDORÍTÓ FASISZTA TETVES FÉRGEK !!!

NEM, TE JOBBIKOS TETŰ, ITT MÁR CSAK ARRÓL VAN SZÓ, HOGY AZ EGYETEMISTÁK NEM ENGEDIK BE A KÍVÜL FEKETE-, BELÜL BARNANADRÁGOS JOBBIKOSOKAT AZ EGYETEMRE. SZÉGYEN !!! GAUDI HELYÉBEN -HÁTRAARCCAL- MASÍROZTAM VOLNA  WEKERLÉIG, ÉS SZÁMOLGATTAM VOLNA TOVÁBB A VAGYONNYILATKOZATOMBAN FELTÜNTETETT VAGYONKÁMAT, AMI AZÉRT ELÉGGÉ SOKKOLÓ ADAT, 40 ÉVESEN, 3 GYERMEK ÉS EGY FELESÉG ELTARTÁSA MELLETT.  - AZ PEDIG KÜLÖN ÉRDEKESSÉG, HOGY A MAI EGYETEMISTÁK EGYTŐL-EGYIG SZOCI NYUGGEREK ???  - ZORBÁN VIKTÁTORT MEG MÁR EGYENESEN EGÉSZ EURÓPA KIUTÁLTA, A BAGÁZSÁVAL EGYÜTT !!!  - ÚGYHOGY, TAKARODJÁL A BÜDÖS FENÉBE, SEPREGESSÉL A HÁZATOK ELŐTT !!!  NEM CSAK MEG-, DE EL IS BOLONDULTÁL, TE KÖZÖNSÉGES BAROM, MERT A HÜLYÉK A TÚLOLDALON LAKNAK, TEHÁT: JOBBRA ÁT  !!!