Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

2012-03-25 11:47

Szia, Szerénke!
Hanyagollak és egy pár napig foglak is, mert még sehol nem vagyok a romeltakarításban, de bejelentkezett a sógornőm, hogy kedden meglátogat. Nem is baj, így legalább összekapom magam és gyorsabban készen leszek, nem lazsálok. A favágó is úgy köszönt el pénteken, hogy az összeaprított halomra mutatott a kertben, hogy "ezt itt ne lássam hétfőn". Hát ilyen terror alatt vagyok tartva. Beköszön az ismerős kőműves, látja, hogy hordom a fát, mondom neki, hogy lehet jönni segíteni, mire ő közli, hogy: asszonymunka. Meg vagyok én ezekkel áldva. Most megyek asszonymunkát végezni, aztán jövök porszívózni. Estefelé lépek majd be újra, mikor elfogy az erőm. Szia

Válaszok

Sz.

#9239 Re:

2012-03-25 13:46:25

#9238: Lukrécia -

Hali!  Nehogy azt hidd, hogy én csak vakarózom! Otthon majdnem minden nap takarítok, tudod, hogy mi hárman vagyunk, ha Cufi is ott van, akkor 3+1, apám szobáját ugyan lezártam, de úgyis épp elég. - Nekem az a hawai, ha a fiam van náluk 1-2 napot, vagy elmennek az apjához, de ez Karácsonykor vagy nyáron van inkább. Akkor szokott hazajönni az apja Csopakra nyaralni+pecázni, 2 hónap/év (de a sz.ros gatya akkor is itt köt ki). - Most itt van ez a telek, télleg szép és miután apám kedvence volt, így tabu. Tehát ki kell vágatni a gyümölcsfákat, talán a szőlő maradhat még egy ideig és még van 15 fenyőfa+3 fügefa, a többi tarolli. - Apám testvéreinek mellettünk van a telkük, de már ők is idősek a robitelekhez, tavaly még apám rendben hagyta ránk. Fiam akar egy kőasztalt és rajta könyöklő nagypapa szobrot csináltatni, mert egész életben szinte ők ketten jártak ki ide,  mint egy "szerelmespár", azért is ajándékozta már vagy 15 éve apám ezt a tanyát neki. (Cufi=a barátnője.)  NA, AZÉRT NAGY A FEJE, BÚSULJON A LÓ...