Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#10189 Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 21:35

#10183: Anti - Orbán - Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

Az ilyen embernek nevezett förmedvényekre szót nem érdemes vesztegetni, nem hogy még idegesíteni magad. Tedd azt, amit én teszek hónapok óta.  Ha el is olvasom az irományaikat, azt válasz nélkül hagyom, mert álláspontom szerint nem az a fontos mit írnak, hanem, hogy ki írja.

Hallottam Gyurcsány mai beszédét, e förmedvények erőlködése pedig hidegen hagy.

Elnézést, hogy beleszóltam a levelezésedbe.

Jó éjt.

Válaszok

Vendég

#10190 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 21:44:33

#10189: egy álvidéki, aki vidéken lakik - Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. Hallottam Gyurcsány mai beszédét

Én is hallottam a lényeget:

"Mindenféle papírokkal engem nem lehet zavarba hozni"

Ezt ugyebár a volt sógorától lopott diplomamunkával kapcsolatos bírálói szakvéleményre értette, ld. fennt. (Meg talán még a visszavonandó főiskolai diplomájára is)

:D :D

Most pedig idézzük fel ismét látnoki szavait saját magáról, mert annyira telibe találta önmagát:

Nincs az a sajtó, ami meg tudná védeni a Demokratikus Koalíció elnökét attól az istentelen szégyentől, ami most rázuhan.

Az elnök erkölcsi bukása az eddiginél is nyilvánvalóbb lesz (ha persze ez egyáltalán lehetséges)...  A baloldal híveire nehezen lemosható szégyen fog hullani, másképp mondom: mostantól ciki lesz baloldalinak lenni.

... kérem szépen, nem lehet egy csaló a Demokratikus Koaliíció elnöke, nem lehet egy hazug ember a párt elnöke, nem lehet egy morálisan elfogadhatatlan ember a párt elnöke.