Hála és köszönet Orbán Viktornak

Quoted post

muki

#11 Budapest

2012-05-29 20:08

Szomorú, hogy ilyen sok ebben a hazában a se lát, se hall Dömötör. A bennük fortyogó elvakult düh és irigység akadályozza a tisztánlátást. A Haza felvirágoztatása bizony fáradsággal jár, felfelé kaptatni mindig nehezebb, mint lopkodni a fincsit és közben észre se venni, hogy zuhanórepülésben csúszik le az ország: 8 év rombolását kell óriási erőfeszítéssel helyrehozni.
De sikerülni fog!

Válaszok

proli

#13 Re: Magyar Köztársaság

2012-05-29 20:56:07

#11: muki - Budapest

Ezt már csak a saját mukiknak tudják bemesélni legfeljebb. Légy szíves, mondjál egyetlen pozitívumot az Orbán-kormány intézkedései közül!

Előre szólok, nehogy agyonstrapáld magad feleslegesen, hogy nem fog sikerülni.

Pedig szert tettek olyan bevételekre, amelyekből azért nekünk is kellett volna némi juss, nemcsak kuss.  Lehetséges, hogy neked csurrant csöppent ez az, mert nem az alsó 8 millióba tartozol?

Mindenesetre a - hozzám hasonló - szegény, szegényebb, legszegényebb réteg járt rosszul, rosszabbul, legrosszabbul az Orbán-kormány gazdaságpolitikájával, mintha direkt ez lett volna a céljuk... és tudod miért? Mert ez volt a céljuk!!!

Nyitott tekintetű
Vendég

#14 Re: Budapest

2012-05-29 21:01:19

#11: muki - Budapest 

Hát ide figyelj, te nagyon okos. tisztánlátó Mukika! Hány éves voltál a sokat emlegetett 8 év idején? Én már akkor is felnőtt voltam, láttam, mit csinált az akkori ellenzék. Minden fejlődést, minden intézkedést megakadályoztak, majd számonkértek a kormányon, hogy miért nem történt meg, amit megakadályoztak. Most ők - is - isszák annak a levét, amit tulajdonképpen ők akadályoztak meg. Az ilyen ködös szemüvegen át nem látókat pedig, mint te is vagy, mindenre be tudják palizni. Eszet nem adhatok, csak megpróbálok dolgokra rávilágítani, bár nem hiszem, hogy  értelme van. Én mindenesetre Orbán jóságából semmit nem tapasztalok, amit ő és kormánya tesz, minden negatív. Ha neked tetszik, tapsolj neki.