Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

még demokratább MHGY

#10501 Re: Re: Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

2012-06-06 15:57

#10494: - Re: Re: Re:  M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

Már ne haragudj, de te nem tudnál valahogy valahol másutt "vendégeskedni"??

Mieinknek!

Ti meg képzeljétek lenn voltam Balcsin dolgozni 2 napig, oltári vihar a munka csuszott ezért. Ma haza jöttem és Budapest környékén gyönyör szép az idő.

Lukrécia téged pedig megcsaltalak majdnem, de elverte az eső a szép asszonyt a szomszédból. Nincs szerencsém, mint kurvának a jámbor élethez!! Ahogy jött a vihar a hölgy elhuzott, mint a vadludak. Pedig jó nő volt kb. olyan 50 körüli és ott takarítgatott a kis házában egyedül. Mindenesetre baloldali szavazó, még előtte este megtudtam, mert tőle hordtam a vizet. Ez egy felujítás alatti ház, ahol én dolgoztam és víz még nincs csak kutból a fürdéshez való.

Szióka Nektek.

Válaszok

L.
Vendég

#10503 Re: Re: Re: Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

2012-06-06 17:45:32

#10501: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Re: M.H.GY = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC... 

Nem fog máshová menni, az ilyen piócafaja erre veri ki a brokit. Dákót nem mondanék, neki olyan sosem volt. Szót pedig nem érdemel, mert csak magadat hergeled fel az ő szemétsége miatt, azt pedig nem érdemes ezen a szép kora nyári napon.

Itt voltál a közelemben és nem kerestél meg, ez nem szép dolog. Azért nem jelentkeztél, nehogy rávegyelek egy kiruccanásra? Még a birkáim is üdvözöltek volna.

Jövő héten átnézek a sógorékhoz, ne keressél.