Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#12344 Re: Re: Re: Re: Re: Lukréciának!!!

2012-08-26 20:13

#12343: Sz. - Re: Re: Re: Re: Lukréciának!!! 

 Az a baj, hogy nagyon sok embert tartanak a markukban, mert valamivel meg tudták őket fogni, gondolom, tudod, mire gondolok. A másik baj, hogy még mindig van egy 1,5 millás nyáj, akiket a papok irányítanak, van ilyen a környezetemben is. Ha a pap azt mondta, hogy a FITYISZ-re kell szavazni, akkor ő a Jóisten üzenetét közvetítette és vakon szót kell fogadni. Iku nuku, nem véletlen nevezik a bárányaiknak, meg a nyjnak. Esküszöm, a két birkámnak több esze van, mint némelyik embernek, pedig nem jártak iskolába.

Válaszok

Sz.

#12345 Re: Re: Re: Lukréciának!!!

2012-08-26 20:57:38

#12344: L. - Re: Re: Re:  Lukréciának!!!

No, erről kérlek, van tudomásom, nem csak Tőled, hanem egy Barátnőmtől is, mert az Ő veje képviselő és ott laknak a templom mellett, hétvégén meg benne. Minden misén ott alszanak, pedig a férfi csalja a nőt... Ezek az ál-szentfazékok!!!

Nem jártak iskolába a birkáid, ezt nem is tudtam? Remélem, a templomot meg a sarat is kerülik? Csak akkor van sanszuk, hogy zsenik maradjanak. Milyen jó is Neked, két zsenivel egy fedél alatt... Sajnos, nálunk csak egy van, annak is néha korban már töltőn "vannak" az egy db agysejtje.

Na tessék, nem engedsz hazudni, éppen most reklámozza a Spar, hogy rohanjunk marharostélyost venni, mert árzuhanás volt és csak 2 000,- Ft-ba kerül a kilója. Öt éve 1 000,- Ft volt.

Én 20 évig a Bazilikától 5 percre, 5 évig a Matyi Templomtól 5 percre laktam, de a Bazilikába - annak idején - csak hűsölni, meg szerelmeskedni jártunk be...  A Matyi Templomban viszont  már voltam misén is, ekkor tűnt fel, hogy öregszem... semmiképpen nem az, hogy megjött az eszem.

Mindenesetre, a remény hal meg utoljára!  A magyar ember nem hülye!!!

MHGYF!!!