Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Papp Laci

#13283 Re: Re: T. Orbán Buktor!!!

2012-10-25 01:10

#13281: mammamia - Re: T. Orbán Buktor!!!

A túró vitatkozik egy ilyen jelentéktelen dologban, egy még jelentéktelenebb egyénnel tovább. Mindössze a hazugságot utasítom vissza, nevezetesen, hogy a Kossuth tér és környéke tele volt zemberekkel. A híd felőli oldal üres volt, valamint a "körmenet" széle is erőteljesen foghíjas és az Alkotmány utcában egy lélek sem állt.

Bebukott Buktátor elég rendesen, mert a teret nem tudták megtölteni a milliárdokat érő varangyaikkal.

Ráadásul, hol volt a közszféra és a vidék? Mint tudjuk, a közszféra nem mer kimenni az utcára és a vidéki baloldali szavazókat pedig nem szállította Budapestre senki, nem is fértek volna el a területen.

ORBÁN VIKTOR KO, megkezdődött a rászámolás!!! 1.......!!!!!

Válaszok


Vendég

#13284 Re: Re: Re: T. Orbán Buktor!!!

2012-10-25 01:16:38

#13283: Papp Laci - Re: Re: T. Orbán Buktor!!!

Mellékelem a nap hozzászólását:

Most legalább egy hétig az lesz a téma a királyi köztévében, az Mtv1-en, hogy a Kossuth téren valóban négyszázezren voltak, vagy kevesebben. Ez a legfontosabb október 23-dikán?! Nem mindegy, hogy egy semmitmondó beszédet hány unott ember hallgatott???    - Ez az igazság, nem a ValóVilág. Igen, ott, ahol csak beszélnek, de nem mondanak semmit, előbb-utóbb kiül az unalom a fejekre...  Oda lettek erőszakkal rángatva, fuvarozva, telefonon hívva szerencsétlenek.  Ennek tudatában kérdés: valójában ki volt a Kossuth téren?  A válasz: senki.

Ennyi, jó éjt!


Vendég

#13289 Re: Re: Re: T. Orbán Viktor!!!

2012-10-25 03:08:35

#13283: Papp Laci - Re: Re: T. Orbán Viktor!!! Mindössze a hazugságot utasítom vissza, nevezetesen, hogy a Kossuth tér és környéke tele volt zemberekkel

Ott van a panorámakép, amit az előbb belinkeltem, förtelmesen ocsmány, hazudozó büdöskomcsi féreg. :)  Körbe lehet szépen nézegetni az egész teret. :D

"Az Alkotmány utcában egy lélek sem állt." :D :D :D  A menet vége felé mentem, majd az Alkotmány utcában próbáltam előre furakodni, de végül csak a Kozma utcáig tudtam eljutni nagy nehezen, a fal mellett.

Tessék, ezt a képet ott csináltam, te igazán förtelmes és módfelett undorító büdöskomcsi patkány. :)

http://kepfeltoltes.hu/121025/DSC_0055_www.kepfeltoltes.hu_.jpg...