Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

voni gabi

#13290 Re: Re: Re: Re: T. Orbán Buktor!!!

2012-10-25 03:49

#13289: - Re: Re: Re: T. Orbán Buktor!!!

Ezt a falmelléki szöveget, a 4 éves gyerek nem venné be! Ugrándoztál a békák feneke alatt, majd felmásztál a falra, hogy eljuss ide a sehova?

Azt láttam, hogy odacsináltál, te igazán förtelmes és módfelett undorító büdösnáci görény és még ezek után ott eszel, ahova piszkítasz. Hááát, te vagy a földkerekség legundorítóbb és gusztustalanabb görénye, nem tudom, milyen apa csinált téged, de, hogy még a görénynél is aljább, annyi szent. Még a Zorbán Buktor sem tud ekkorát és ennyit hazudni, mint te, hozzád képest csak szakipari tanuló (na, azért ne őrülj, vagy örülj  túlzottan, mert egyéb vonalon mindenkihez képest az).

Jó fotózgatást, görényke! Majd csak összefutsz egy szexi görénnyel vagy valami hasonlóval és becsókolhatsz neki is, mint Buktornak, a meleg sz@rig.

Még eccer meg ne lássalak a jobbik rendezvényén, ha még lesz egyáltalán, te büdös fideszes görény! Azt is csak hazudtad, hogy mélymagyar vagy, közben nincs meg a turul tojás, amibe beleverte apád azt a retkes f@rkát. Jobb lesz, ha elvermeled magad, mert, ha meglátlak, a zagyvalágyulával tépetem le a füledet, f@arkadat. Remélem, megértettél, te csúfos áljobbikos, fideszes söpredék???

Válaszok


Vendég

#13291 Re: Re: Re: Re: Re: T. Orbán Viktor!!!

2012-10-25 04:06:00

#13290: voni gabi - Re: Re: Re: Re: T. Orbán Viktor!!!

A tények bizony makacs dolgok, te förtelmes és igen ocsmány, rendkívül undorító, büdöskomcsi csúszómászó féreg. :)