Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

tiszavasváriak

#13363 Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-29 23:59

#13362: - Re: F@SZMAN!!!   (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

Okádd le csak nyugodtan az otthoni görényeidet, azok már megszokták szerencsétlenek. Azért örülök, hogy telibe találtalak. Az nevet, aki a végén nevet: hihihi-hahaha, mondja bácsi ki maga?   Szóltam, hogy ne örülj előre, mert, hogy lesztosz, nem bisztosz!  A se füle, se farka irományod láttán, most már nem lesztosz, egész bisztosz. Ha nagyon mérgesz vagy, hallgaszd meg az előzőekben leadott pukidat, és közben simizd a kukidat.  Vagy, próbálj szundizni, hátha kihevered, esetleg álmodban kivered!

Ui.: Aminek nevezel, öt perc múlva cáfolod, nagyon buta vagy, nem gondolod?

Válaszok


Vendég

#13364 Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 00:24:03

#13363: tiszavasváriak - Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

Min nevetsz,te szerencsétlen kotonszökevény? Elmentek otthonról? :) A "békegalambokat" ne bántsd,a Degenerált Kloáka-akciósok azt szeretik. Honnan jöttél te,reklámszatyorból? Állandóan a f@szról írogatsz. Te nem csak náci vagy,hanem fasiszta is. :)))))))))) Fújjj...biztos antiszemita és rasszista is vagy. :))))))))) Ásd el magad,te nácifasisztaantiszemitarasszistaholokauszttagadó! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ui.: Átgondoltam,egy gerinctelen nem lehet patkány. Ez nem butaság,csak biológia,te ocsmány csúszómászó trágyadomb-lakó.

 

 

 

 

 

 

Somogyi

#13373 Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 06:28:23