Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#13584 Re: Dögöljön meg a büdöskomcsi oldal!!!

2012-11-11 12:55

#13580: Baloldali - Dögöljön meg a büdöskomcsi oldal!!!

Ezt éppenséggel a rendkívül ocsmány és undorító vörös büdöskomcsi féreg-fajtáról írta Szolzsenyicin, tehát az ilyen Gyurcsány-csápoló nyuggerekről is:

"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."

Válaszok

Demokraták

#13585 Re: Re: Dögöljön meg a jobbikos görény oldal!!!

2012-11-11 15:26:08

#13584: - Re: Dögöljön meg a jobbikos görény oldal!!!

Szolzsenyicin 1000 %, hogy a kínaiakról írt, hisz ők olyan szerencsétlenek, hogy egy VIRÁGZÓ KOMMUNIZMUSBAN tengetik napjaikat.

Mi pedig a magyarok népnyúzójáról, a jobboldali söpredékről írtunk, mégpedig azért, mert olyan szerencsések vagyunk, hogy vezetésükkel, egy rothadó kapitalizmusban ragyogóan élünk.

Trotylikám, ki, hogy él, úgy ítél.

Nem tudjuk, Szolzsenyicin, miként vélekedne erről? Nem mintha érdekelne, hisz nem az ő hazája, nem őt taszították a gödör mélyére.