A választói összefogást támogató nyilatkozat
Quoted post
zizi |
#1370 Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz2012-11-16 03:08#1364: Péter - Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz Valahogy nem tud izgatni olyan valaki véleménye, aki nyertese a fidesz elfuserált gazdaságpolitikájának, inkább megvetem az önzősége miatt. Továbbá, felőlem reklámozhatnák a Hír tv-ben éjjel nappal, Orbán és bűnbandája fizetésükről való lemondását, csak perkálnának. De ez egy jobboldali politikus részéről a büdös életben nem fog megtörténni. Visszatérve Bajnaira és Gyurcsányra, már elnézést, de 100 millió az 100 millió Ft mindenkinek, a mai napon már mondhatjuk, hogy 200 millió az értéke.. El lehet rajt gondolkodni, akinek van némi eszecske a buksijában és nemcsak rosszindulat a lelkében, hogy fer dolog-e ezt demagóg reklámfogásnak tartani? Kíváncsi lennék rá, hogy az ilyen emberek hány forintot adakoztak valaha is az életükben, persze a fizetésükhöz képest. Azt hiszem nullát. Ezért az én szememben az ilyen ember dupla nulla. Egyébként pedig az az állítás hamis, hogy túl sokat reklámozták a két baloldali miniszterelnök adományozását, tehát veled ellentétben, én igen is, hogy őszinte gesztusnak tartom. Egy idő után mindenki tudta, hogy vége szakad a baloldali kormányzásnak, ehhez kétség nem férhet. Akkor miért nem szüntette be Gyurcsány az adományozását és miért kezdte meg Bajnai az adományozását, arra az egy esztendőre, amelyre vállalta a válságkezelést. Úgye sántít? T. Fórumtársak! Azt se feledjük, hogy Bajnai 182 forinton "adta át a svájci frankot", pedig az egekből hozta vissza, amikor a válságkitörése után elszállt, de minek? Hiszen ez a jogász brigád, szinte menetrend szerint, jó néhányszor bedöntötte újra s újra, és már 300 Ft körül is járt, amikor Svájc közbeavatkozott és nem engedte, hogy túlszárnyalja az eurót, azzal a rendelkezésével, hogy csak 20 %-ra közelítheti meg maximum. Csókolom, ez volt az a semmilyen Bajnai féle válságkezelés? ...és a sorozatos forintbedöntés hány ember életét keserítette meg, hányan lettek földönfutók vagy öngyilkosok??? Erről mindenki mélyen hallgat!!! Reméljük, már nem tart sokáig ez az ámokfutás és a hazugsághalmaz!!! |
Válaszok
BALOLDALI |
#1381 Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz2012-11-16 12:50:15#1370: zizi - Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz Teljesen igazat adok a Szolidaritásnak és neked, de még lehetne sorolni napestig a FIDESZ-KDNP által elkövetett hibákat úgy politikai, mind gazdaságpoltikai téren. Valóban röviden az utolsó két szavaddal lehet jellemezni a 2,5 éves kormányzásukat, hogy ámokfutás és hazugsághalmaz. EGYÜTT 2014!!!!!!!!!! |
Péter |
#1382 Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz2012-11-16 12:56:46#1370: zizi - Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz Önző vagyok? Miért is? Én a saját munkámból élek meg, a bálványaid pedig a kapcsolataik révén megszerzett tőkéből és mások munkájának kizsákmányolásából. De azért nyalsz nekik, rám pedig irigykedsz. Az óriási tőkejövedelmeik észrevehető mértékű megadóztatása helyett az én munkával szerzett jövedelmemre fáj a fogad. Ez ám a baloldaliság! |
Lukrécia |
#1385 Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz2012-11-16 13:31:01#1370: zizi - Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz Kedves Zizi! 3x olvastam el az írásodat, már rég nem olvastam ennyi igazságot, mint amit Te pár sorban összehoztál. Most sok elfoglaltságom van, de estelefé be fogok lendülni, kitárgyaljuk az eseményeket, van/lesz mit! Helló! |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
535 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1482 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
454 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
153 Létrehozva: 2024-10-28
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
109 Létrehozva: 2024-10-31
Korcsolyapályát Egerben! 2024
107 Létrehozva: 2024-11-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
352 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
84 Létrehozva: 2024-11-15
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
40 Létrehozva: 2024-11-19
Csípőprotézis műtétek
36 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18