A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Péter

#1422 Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 17:46

#1421: Szolidaritás - Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Emlékeim szerint a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok gazdasági eredményei sem voltak valami fényesek. Én pedig, már megbocsáss, de arra nem találok szavakat, hogy magukat baloldalinak mondók az én munkajövedelmemet szeretnék megcsapolni a bankok, multik és a milliárdosok tőkejövedelme helyett. Amúgy igen, elsősorban a saját pénztárcám érdekel és ordas módon hazudsz, ha azt állítod, hogy téged nem.  Na jó, láthatóan az is érdekel téged, hogy az előbbiekben felsoroltaknak több pénze legyen, nekem meg kevesebb.

Válaszok

Szolidaritás

#1423 Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 17:49:53

#1422: Péter - Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Szerinted ez azt jelenti? Ha igen, akkor nincs miről beszélnünk, mert győzött a butaság.   Péterem! Tegnap késő este SZÓ SZERINZ ezt közöltem Veled:  "Mint írtam, én nem vagyok közgazdász és egyáltalán senki, ezért nem tudom maradéktalanul összeszedni és megfogalmazni a gondolataimat. Természetesen, hogy a tőkejövedelmeket is meg kell adóztatni, hiszen azoknak a tulajdonosai is azon gazdag réteghez tartoznak, akikről vallom, hogy kötelességük a szegényekről való gondoskodás."

Persze, hogy engem is a saját jövedelmem érdekel, de, amikor volt 600 e. Ft nettó bevételem, nem izgatott volna, hogy csak 560 e. lesz belőle. Viszont XY-ok nagyon is megérezték, hogy 80 e. Ft helyett mindössze 70 ezret kaptak kézhez. Ez a nem mindegy, ha értjük egymást, ha nem.