A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

látó

#1529 Re: Re: Re: Együtt2014...

2012-11-18 20:26

#1512: olvasó - Re: Re: Re: Együtt2014...

Elnézést, én örülök, ha látok és ezt láttam a hozzászólásodként. "Itt nicknevek vagy a mondanivalók határozzák meg, hogy "büdöskomcsi" vagy "jobboldaliféreg" cimkét kap az illetö. Én szeretnék egy "középenállóegyüttgondolkodó" cimkét."
A válaszom pedig ez volt:    
"Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy!"
Az, hogy Te szeretnél egy "középenállóegyüttgondolkodó" címkét, az valószínűleg, a dolgok jelen állása szerint, csak címke marad.  Könnyen elképzelhető az is, hogy nekem pedig álom marad, amit én szeretnék.  Az azonban korántsem felel meg a valóságnak, hogy büdöskomcsik lennénk, mert baloldali szimpatizánsok vagyunk. Az egy dolog, hogy egy jobboldali így nevez bennünket és, hogy mi is visszavágunk neki.

Válaszok

Gyula

#1531 Re: Re: Re: Re: Együtt2014...

2012-11-18 20:33:11

#1529: látó - Re: Re: Re: Együtt2014... 

Kedves LÁTÓ! Én is szeretném. Én nem szélsőbaloldali, hanem középbaloldali gondolkodást képviselek, legalábbis én úgy látom magam. Én mindig a béke, egymás szeretete mellett teszem le a voksomat, még akkor is, ha ezért engem itt rendszeresen lebüdöskomcsi egy valaki, akit remélem, sosem fogok közelről megismerni. Az én baráti köröm nem ilyen emberekből áll. Én a barátaimmal jól elvagyok, a létszám erősen leszűkült, akik megmaradtak, igazi barátok. Velük együtt szeretnénk a következő választáson LEVÁLTANI a mai  népnyúzó rezsimet.

olvasó

#1535 Re: Re: Re: Re: Együtt2014...

2012-11-18 21:02:10

#1529: látó - Re: Re: Re: Együtt2014...

Szövegszerkesztési hiba volt: az elsö mondat végére ? jel kellett volna inkább. Engem úgy 10 évvel ezelött az akkori legjobb barátom, akiböl eszement, megbüvölt fideszes lett,  húsz ember elött ordítva büdöskomcsizott le. Pedig csak azokat jósoltam meg akkor, ami mára fertelmes valóság lett. Üdv.

Vendég

#1543 Re: Re: Re: Re: Együtt2014...

2012-11-18 23:19:57

#1529: látó - Re: Re: Re: Együtt2014... Az azonban korántsem felel meg a valóságnak, hogy büdöskomcsik lennénk

Ez csak annyiban nem felel meg a valóságnak, hogy büdöskomcsi férgek vagytok, nem pedig simán büdöskomcsik.