A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Vendég

#1624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LMP

2012-11-20 21:03

#1623: Komplikato - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LMP neked ez sem számít

Nem bizony.   Ahogy az sem számított, hogy D-209, alias a Kárpátok Cicerója sem volt MSZP-tag.  Az ilyesminek az égvilágon semmi jelentősége.

Libalopás:  az, hogy egy bíróság mit ítél egy dolog (ld. pl.  a szíven szúrt Marian Cozma gyilkosainak ítéletét), az igazság meg egy másik.

Ui:

allatt -> alatt

Isteni Csoda -> isteni csoda

Gyurcsány kormánynak -> Gyurcsány-kormánynak

Válaszok

Komplikato

#1626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LMP

2012-11-20 21:18:51

#1624: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LMP

D-209 mint pénzügyes volt III/II-es ugye, meg nem véletlenül érdeklődnek egyesek manapség D-208 után, aki most a "másik" oldalon játszik. Ellenben Böröczki elvtárs önként és pénzért lett III/III-as, ráadásul '89 májusában ... és ő felel ma az MTVA "korrekt" működéséért.

Libalopás ügyileg nem írok ide kisregényt, mert úgy is ignorálná, de feltűnt nekem, hogy a "tények" kussolnak az előző tulajról, aki 25 milliárd minuszban hagyta a céget (de azért neki futotta 34 milliárdos vagyonkára), hiányzik, hogy a két "megmentő" közül a fejsúlyosabb egy OTP nevű ismeretlen cég volt, aztán hiányzik az az apróság, hogy a felszámolást (amit elöbbi ismeretlen OTP és másik ismeretlen Apeh nevű cég nyújtott be) már semmilyen anaygi vagy egyébb befolyása nem volt annak a bizonyos befektetői csoportnak a dolgokra. valamint az is hiányzik a nagy "tőke kimentés" meséből, hogy a többi 171 cégnél is voltak zűrök, volt ahol sokkal nagyobb, miért pont a frissen 10 milliárd buktát okozó H.B.-ből vontak ki nem létező tőkét? Szóval ott sok felelősse van ám a dolgoknak, akiről nem illiek beszélni, de miért is? És ha a W. nem veszi meg anno az OTP részét vagy bele sem folyik, akkor most ki lenne felelős a 3-4 évvel korábban bedőlt cégért? Miért nememlítődik meg a másik bukta a Bábolnával? Miért nincs megemlítve, hogy az összes maradék húsfeldolgozó Csányi elvtársnál landolt, akinek meg ugye semmi köze az OTP nevű ismeretlen céghez. stb.

Ma elballagtam és offline is aláírtam a támogatást és ha lesz érdemi program ugye, akkor tovább is támogatni fogom az E2014-et. Amúgy meg szerintem ami mentalitást itt vél megtalálni, lehet a 4K körül kellene keresgélnie ...