A sasadi közlekedés környezetbarát megszervezéséért!

Quoted post

Mati

#65 Re: Cím

2012-12-02 11:44

#54: Csaby Sándor - Cím 

Kedves Csaby Sándor!

Mint "egyedül ülő,gyerekét fuvarozó városi terepjáró tulajdonos" az út megnyitásának ellenzéséért kampányolok, mióta az út megnyitása felmerült. Rengeteg aláírást sikerült gyűjtenem és reményeim szerint még fogok is gyűjteni, holott nekem kényelmesebb lenne az  esetek többségében a Dayka Gábor utcán kijutnom a Hegyalja útra.Néhány nappal ezelőtt, pont a legnagyobb csúcs idején lemértem az időt,kapunktól( Olt utca) a villamos síneken való áthajtásig, közlöm alig 4 perc telt el. Ebben benne értendő a focipálya mellől való araszolás, a saját gyerekem kiszállítása,és a múlt héten már kritikusnak nevezhető helyzet az üzletsor előtt, mert akkor épp javították a járdát, és festették fel a parkolóhelyeket.            

KI AZ, AKINEK NINCS ENNYI IDEJE CSERÉBE A KÖRNYÉK MEGSZOKOTT NYUGALMÁÁÉRT?

Ön, ha autós, akkor nem a menekülőutakat szokta használni a városban? Vagy netán mártírkodva végigállja a sort abban a tudatban, hogy tehetne mást is? 

Jó lenne már végre megértetni mindenkivel, hogy a dugónak nevezett valami kizárólag reggel 7 óra 30-kor kezdődik, és legkésőbb 8 órakor már be is fejeződik. Ezt persze csak remélve elkerülendő, inkább csinálnak egy reggeltől estig tartó folyamatos forgalmat?    

Végezetül, se Ön, se más ne foglalkozon azzal, hogy ki milyen autóval, se milyen ingatlanba tart,  és hogy kik a feltételezett barátai, mert ezeknek semmi köze a lényeghez. Remélem  adóbevallást nem fog kérni az aláírásgyüjtés mellé. 

A legjobbakat!

Válaszok

Csaby Sándor

#68 Re: Re: Cím

2012-12-03 00:25:56

#65: Mati - Re: Cím

Kedves Mati!

Izé. Én is aláírtam, és kiálltam az útépítés ellen. Most akkor nem értem igazán...

Egyébként meg exponenciálisan  növekszik a Sas-hegytől észak-, észak-nyugat irányban az "egyedül ülök a városi terepjárómban" lakosok aránya, ezt kár is tagadni. És ez igenis mentalitás, aminek köze lehet az ilyen útépítési lobbikérdésekhez, mert nyilván nem a 10 oldalú kockával sikerült kidobni, hogy adott hónapban mivel kéne foglalkozni az önkormányzatnál.