A közoktatásért!

Quoted post

figyelő

#353 H.R. lesz a bűnbak?

2013-02-12 16:45

"A KDNP-s politikus népszerűtlensége miatt decemberben - ahogy korábban megírtuk - a kormánypártokon belül is többen számítottak az államtitkár lemondására. Igaz, Hoffmann-nak az akkori forgatókönyvek szerint is csak "a balhét kellett volna elvinnie", azt akkor is mindenki elismerte, hogy az államtitkár sem az egy hét alatt 180 fokos fordulatot vevő kormányzati tervek szerencsétlen kommunikációjáért, sem a hallgatói tiltakozásokat elindító keretszámszűkítésért nem okolható, hiszen egyik sem a saját ötlete volt, hanem a miniszterelnöké, illetve a nemzetgazdasági miniszteré."
http://www.origo.hu/itthon/20130211-elveszik-a-felsooktatast-hoffmann-rozsatol.html
Ez igazán gyönyörű! Még nekünk, tanároknak mondják, hogy a kormány ellen beszélünk, holott csak a végzetes hibákra akarjuk felhívni a figyelmet. De ez nagyon szép lépés, hogy a megteszünk valakit bűnbaknak, aztán leváltjuk, mert hadd vigye el a balhét. Nem Rózsa a hibás, az egész változtatás! Milyen vezetőség az ilyen, akiknek ez a megoldás a belátás helyett? Nem védeni akarom, de szakmailag szerintem többet tud, mint sokan ott fönn. Bár, az is igaz, hogy én az Ő helyében, ha látom, hogy teljesen az ellenkezőjét csinálják, mint amit meghirdettem, én magam mondtam volna le már régen.

Válaszok

meghalt a király, éljen a király!

#355 Re: H.R. lesz a bűnbak?

2013-02-12 18:12:15

#353: figyelő - H.R. lesz a bűnbak?

Gondolom, majd a tükörben is figyeled magad, ffuj!