Ne hagyjuk, hogy elvegyék a saját tulajdonunkat!

Téged is bosszant, hogy az új rendelet szerint kötelesek vagyunk beadni a telefonjainkat?

Ha igen, akkor tegyünk ez ellen!

Felháborító, hogy a Magyar oktatás (is) egyre inkább csak hátra megy, mintsem előre. A világ napról napra fejlődik, de ezzel csak ellehetetlenítik az oktatásnak a fejlődését, modernizálását. Azzal, hogy elveszik a mobilunkat semmi sem fog változni, sőt csak rontani fog a helyzeten, ugyanis ha valamit megtiltanak, azt csak annál jobban fogják csinálni.

2024-et írunk, ahol a technológia már annyira fejlett, hogy napjainkban elengedhetetlen a telefon használata, már fiatal korban is. Nem tilthatják meg, hogy ne használjuk a telefonunkat az iskolai szünetekben, mert órán valóban nem kell használni, de szünetben ne szabják meg, hogy használhatjuk-e vagy sem.

Nem is beszélve arról, hogy mi történik akkor, ha valamelyik telefon megsérül. A felelőséget ki vállalja? Arra a sok telefonra ki fog felügyelni 7-8 órán keresztül?Ki fogja észrevenni, ha valamelyik telefonnak baja esik? És meg megannyi kérdés, amire nem kaptunk választ.

Ne legyen joga senkinek, hogy eltulajdonítsák másnak a dolgát, úgy, hogy nem ők vállalják érte a felelősséget!

Ha te is egyetértesz írd alá ezt a petíciót jusson el minél több emberhez, hogy Magyarországon az oktatás csak visszafele fejlődik!

Aláírásommal elfogadom, hogy Anonym láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák: