Dr. Cselik Ágnes Esztert kérjük vissza iskolánk élére!

A Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium igazgatójának, Dr. Cselik Ágnes Eszternek nem nyert támogatást igazgatói pályázata a Belügyminisztérium döntése alapján. A pályázat elutasítása mindenfajta indoklás és magyarázat nélkül történt, miközben a pozícióra nem volt más pályázó. Felháborodva és döbbenten állunk a döntés előtt, úgy véljük, semmiféle szakmaiság nem érvényesült a pályázat elbírálásakor. Emiatt is szeretnénk pontos indoklást kapni az elutasítás okáról és hogy mely kritériumoknak nem felelt meg a benyújtott pályázat! Dr. Cselik Ágnes Eszter két évtizedes igazgatói tevékenysége példaértékű, munkájában minden esetben az iskola és a diákok érdekeit tartotta és tartja mai napig szem előtt. Az iskola kimagasló eredményeket ért el, szoros együttműködésben Spanyolország és számos latin-amerikai ország nagykövetségével, mely az igazgatónő munkájának is nagyban köszönhető. Az intézmény jelenlegi arculata, szellemisége és elért eredményei nincsenek biztosítva Dr. Cselik Ágnes Eszter igazgatónő munkája nélkül. Ezúton kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon petíciónkhoz, a döntéshozók pedig változtassák meg korábbi döntésüket, és támogassák Dr. Cselik Ágnes Eszter igazgatói pályázatát! Az intézmény tantestülete, dolgozói, a jelenlegi és egykori diákok, valamint a szülők kiállnak Dr. Cselik Ágnes Eszter mellett, és továbbra is azt akarják, hogy folytassa eddigi munkáját.

Aláírásommal elfogadom, hogy peticio@karolyigimi.com láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák: