Legyen vége az ellenzéki puccskísérletnek és a tudatlanságnak!!

BRAAJEN

#51 Re: Re:

2015-01-03 09:13

#16: Egres Béla- JGE - Re:  

no, mesélj?

nállatok hogy fizetnek?

nyomoronc!

BRAAJEN

#52 Re: Újabb békemenetet

2015-01-03 09:20

#8: Békemenet! - Újabb békemenetet 

téged kéne drogtesztre berendelni...

mivel kábít ez a rendszer...

de, még számolni sem tudsz... idióta...

22 éves... :) és 2002 ben vesztettetek....

csak nem te ültél annak a kedves kurvaanyázó"úriember" nyakában a téren, 10 évesen?

ott a video, a youtubon, megnézheted...

ezzel a fasisztadumával legfeljebb fideSS birkákat hüjíthetel...

BRAAJEN

#53 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2015-01-03 09:24

Vendég

#54 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-01-03 10:06

#27: Egy CÖF aktivista - Re: Fizetős Autópályák 

Ne haragudj meg de egy eszetlen idióta vagy. Nincs hitelre vett luxus autóm és nem azon sírok, hogy nem tudok plazmatévét venni, hanem azon, hogy hónapról hónapra többett fizetünk mindenre. 25 éves korig nem engednéd, hogy bizonyos összeg felett keressenek? meg kötelező közmunka munkaidő után amikor már így is agyondolgoztatják az embereket? MELYIK ORSZÁGBAN ÉLSZ? Nem Viktorka seggét kell nyalni, hanem észre kell venni, hogy ebben az országban kizsákmányolnak mindenkit. Ha meg nem tetszik, hogy az emberek elégedetlenek akkor el lehet húzni innen olyan országba ahol a kedved szerint folynak a dolgok.
Elárulom, hogy a fiatalok többsége alig keres mert lehúzzák őket, saját lakásról még csak nem is mernek álmodni és a luxus autó is általában egy roncs. Én se tudok megélni a fizetésemből de te levonnál belőle , hogy az idős hozzátartozóim kapják meg(hozzáteszem ez még korrekt is lenne ha többet keresnék). Amellett hogy 12 órákat dolgozok még rámvernél egy pár óra közmunkát is. Kívánom neked így újév alkalmából hogy valami jó kis munkatáborban töltsd a hátralévő életed mert neked látom ez fekszik.

Vendég

#55 Plasztikkártya

2015-01-03 17:31

A judosoknak (cselgáncs) már fényképpel ellátott adatot kell szolgáltatni az országos szövetség felé, s ezután egy plasztikkártya (személyi ig., jogosítvány szerű) lesz a tagkártya. Ezen fényképes adattokat "fent" tárolják!!! 

Vendég

#56 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-03 17:44

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hol volt "elharapózó erőszakos tüntetéseken sok harcművészetben jártas fiatal??

"Kapcsolatainkon keresztül " vegyék önöket nyílvántartásba rákosi meg kádár emberei!!!

"esetleges katonai mozgósítás alkalmával" menjenek ki havat lapátolni, gátat emelni! Mármint a rendeletervezetet beadni szándékozók.

Az egyéb teendőkre meg ott vannak a köteles és önkéntes katasztrófavédők! Önök melyik csapatnak tagjai? Mit tesznek önök kedves Csongrádi Eszter?

nick nick

#57 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-01-03 20:04

Egyetértek. Kezdetnek jöhetnél is az utcánkba takarítani. Sárga mellényt adok.

Anon

#58 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-04 09:33

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

Szerintem meg a nyelvtanárokat matricázzuk fel (jobb lenne a tetoválás) és háború esetén őket küldjük a frontvonalba, mert ők értik, mit ordibál az ellenség, mert ha nyelvet tanulni van idő és pénz, akkor adókra is telik!!!  Hülye vagy te baszd meg, és még világgá is kürtölöd. Bár politikus még lehet belőled.

Csak egy ember

#59 Re: Újabb békemenetet

2015-01-05 12:07

Ember hogy beszélhetsz, a kötelező sorkatonai szolgálatról, amikor még a homokot szortad a fejedre a játszótéren, amikor eltörőlték! Én letöltöttem a szolgálatot, ezek szerint, jó hazafi vagyok, de te, a saját logikád szerint csak egy senki vagy! 47 ezerből meg lehet élni és a fiatalok 30 éves korukig a szüleik nyakán élnek..... te farok, én 34 évesen, pár éve tudtam megvenni az első lakásom úgy, hogy 20 évre eladósodtam (forintban) és a havi törlesztésem 60 ezer.... szerinted hogy lehet megélni akkor 47 ezerből? és hidd el én sem akartam ennyi éves koromig az "anyámék nyakán élni", de ekkorra tudtam annyit összehozni, hogy ezt meg tudjam lépni.... és 17 éves korom óta pénzt keresek vagy dolgozok és munka mellett elvégeztem egy főiskolát.... tehát nem egy tanulatlan bunkó vagyok, aki csak úgy höbörg, hogy sok ruhája, plazma tvje, autója és luxus dolgai legyenek, csak egyszerűen azt szeretném, ha hagynának élni!

Résztvevő

#60 Re: Újabb békemenetet

2015-01-05 13:57

Na ne mond. 14 évesen ott voltál. Nem láttalak kis hazudozó, de a Fidesz sem volt ott,csak megpróbált ránktelepedni.Egyre nehezebb az élet,és elviselhetetlenül pofátlan a csaló, korrupt hatalom.

Vendég

#61 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-01-05 15:26

Vendég

#62 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-01-05 15:30

Amíg az én pénzemből élősködsz, te hazaáruló CÖF-ös féreg, addig jobb, ha kussolsz az én gyerekemről. Tudod, mit kéne bedobni a következő CÖF-gyűlésen? Kézigránátot.

Anon

#63 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-01-05 15:39

Szerintem hagyni kéne a fiatalokat, vén  vérszívó. Aki teheti, gondoskodik a szüleiről-nagyszüleiről törvények nélkül is. Hogy Önt esetleg nem sorolhatjuk ebbe a csoportba, azt nyugodtan fogja fel kritikaként a leszármazottaitól, a többiek életébe meg ne ugasson már bele, főleg hozzáértés híján. Kösz tata.

Anon

#64 Re: Fizetős Autópályák

2015-01-05 15:45

#26: Egres Béla- JGE - Fizetős Autópályák 

Ezt úgy Pécsről sikerült beleböfögni a nagy magyar valóságba? Gratulálok. Érthető, hogy onnan nem fáj annyira a fizetős nullás, de kívánok Önöknek egy bevezető út melletti lakhelyet, amire rázúdul a fizetős szakaszok forgalma. Remélem hamarosan Pécsnek is kitalálnak valami hasonló okosságot, hadd röhögjünk mi is egy jót az alatt a fél óra alatt, amivel meghosszabbodik a munkába jutás menetideje. Nyomorékok.

megakurvaanyátokat

#65 Re: Levél

2015-01-05 16:14

#36: Egres Béla- JGE - Levél 

"francos 5 ezer forint miatt"

Béla, te szerencsétlen zacskóban élő, seggnyaló, tetves kommunista balfasz!

a 300 forintos vizitdíj miatt még hülyenépszavazást is kezdeményezett ez az álmagyar, álkeresztény, álpolgári, hazaáruló maffia-szekta fidesz...

elmagyarázom mert látom, sötét van a hülye fejedben:

-üzemanyagban beépítve útadó

-gépjármű teljesítmény adó (soktízezer)

-súlyadó (soktízezer)

mégis mi a kurva anyja kell még ennek a tetves, tolvaj, korrupt maffia-szektának?

nem tudunk annyit adózni, amennyit lopnak!

Vendég

2015-01-06 09:39

Hazug, ostoba idióták!!!!!!!!!!!!!!!!!!
falusi

#67 Re: Fizetős Autópályák

2015-01-10 13:17

#26: Egres Béla- JGE - Fizetős Autópályák 

javaslom mindkettőtöknek, hogy kedvesszülétekkel tartsdatok fenn aktív szerelmi kapcsolatot !!

mule

2015-03-12 13:10

http://hvg.hu/itthon/20150107_Tagadja_a_COF_hogy_kozuk_lenne_az_ujabb_a

Ennek a gyíknak semmi köze a cöfhöz. Ezek alapján az ötletek alapján inkább trollnak feltételezem, józan eszű ember ilyeneket nem írna.

Kata

#69 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-03-14 23:19

Ki vagy te itt, hogy ítélkezel, csak mert másnak jobb az életszínvonala?! Tisztában vagy azzal, miket írtál le? Irigykedsz esetleg? :P Ha igen, akkor talán igyekezzél, hogy te is egy olyan életszínvonalat érjél el, amivel elégedett leszel! Nem ítélkezni és fröcsögni kell, hanem mindent meg kell tenni a siker érdekében. Ezt nem tudtad? Könnyebb a gép előtt bosszankodni, meg ilyen jelentéktelen gyűlésekre járni, okoskodni, megmondóembert játszani, mint tenni is valamit a jólét, gazdagság érdekében, mi?Hála Istennek, hogy nincs hatalmad. Sosem fog rajtad múlni senki élete. :P

Kata

#70 Re: Re: Levél

2015-03-14 23:24

#65: megakurvaanyátokat - Re: Levél 

Szerinted megoldás, ha szidod a kormányt? Tetszik nekünk, vagy sem, ők vannak hatalmon. Én nem fogok ebben az országban élni és kész. Nem kötelező. Adót pedig minden hatalom vetett ki a népre, mint jól tudod. Ennél sokkal rosszabb is lehetne. Például amikor az Oszmán Birodalom szultánja (Nagy Szulejmánra gondolok) elraboltatott innen nőket, férfiakat és még gyerekeket is.

Vendég

#71 Re: Re: Fizetős Autópályák

2015-03-14 23:26

Hogy te mennyi ostobaságot írtál össze néhány mondatban...Eszméletlen :P :D

Kata

#72 Re:

2015-03-14 23:27

#68: mule -  

Sok ember van a neten, akik itt élik ki a frusztrációjukat. :P