Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Gabor Bibor

2017-06-15 13:36

Pajor Tamás szégyenletesnek nevezte az elmebeteg Évfolyamelső  Dániel  IMPI Péter ámokfutását,

és el is határolódott tőle.

Gabor Bibor

2017-06-15 13:37

elhatárolódásképpen Pajor Tamás mélységesen lesajnálva elhatárolódott az emigráns Dániel IMPI  Pétertől. 

Évfolyamelső Penge IMPI

2017-06-15 13:39

Donald haverommal megbeszéltük,

hogy az amerikai nagykövetség végre átköltözik Jeruzsálembe. Mondjuk ideje is lenne már, hiszen Izrael fővárosa nem Tel Aviv ugye, hanem Jeruzsálem! Az esetleges félreértések elkerülése végett... Thank you Mr. Trump!

(Az a 20 éves whiskey pedig, amit a tárgyalásunk közben kortyolgattunk, igazán finom volt.)

Jutka Kis ( Jutka Winkler )

2017-06-15 13:54

Hiteles forrásból kaptam a hírt, hogy elmebeteg dániel IMPI péter

minden jel szerint végleg bekattant az elmúlt napok  LELEPLEZŐS TOLONGÁSAI miatt.

Nem képes értelmesen, összefüggően kommunikálni

és dührohamai vannak, még a kőkemény gyógyszeres kezelések ellenére is.

Jelenleg mélyaltatással próbálkoznak a pszichiáterei,

de több  karizmatikus  VDSZ-es  demokrata  vezető szerint már nem lesz képes folytatni

sem az agent povocateur-

sem az aláiráshamisitós -

sem a wc pucolós - tevékenységét.

A   FB-ról és az Aláiráshamisitó Tolongóról kapcsolatos,

neki tulajdonított  beirkálást  sem ő  irta ,

hanem a köztörvényes bűnözőkből álló holdudvar,

amelynek tagjai között már megindult a hatalmi harc az IMPOTENTZIÁS VEZÉRKEDÉSÉRT

.

Ha tehát a mai  tolongás  elég erős lesz,

valószínűleg meg fog roppanni és

talán össze is omolhat az  elmebeteg dániel IMPI péter -féle bolondéria  diktatúrája,

hiszen a "vezér" nincs és még jó néhány napig nem is lesz a helyén! Szóval mindent bele!

Kálmán Kertész

#1205 Jelenleg mélyaltatással próbálkoznak a pszichiáterei,

2017-06-15 13:57

elmebeteg dániel donkihóté penge IMPI péter ÉVFOLYAMELSŐ

Utolsó Aláiráshamisitása :

12286Rátonyi Sándor Budapest2017-06-10 17:59

Másoló

#1206 Penge IMPI !

2017-06-15 14:00

Te csak annak élsz hogy csak sirasd a bukott zugügyvéd karriered és a sz@rt sem érő életed,ezt csak az fb-n tudod véghez vinni. De mint ahogy a kép is mutatja a sz@r nem süllyed el!

Bogdán Gizike

#1207 Sabbat Shalom

2017-06-16 17:22

Az Új Férjem :

Cseh Éva

2017-06-17 08:58

A Fővárosi Főügyészség megerősítette a 444.hu információját, hogy az Izraelből hazaérkező elmebeteg  D. IMPI Pétert 2017. június 14-én 00 óra 05 perckor fogta el a rendőrség a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

ELMEBETEG impi PÉTER ÉVFOLYAMELSŐ -t ezután a Budapest Környéki Törvényszéken állították elő, majd a Budapesti Nyomozó Ügyészségen hamis vád miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ezután szabadon távozott a Blaha Lujza térre , ahol az édesanyját dr dániel BABLEVES ilona vk-t ellenőrizte , hogy a fent nevezett rendesen végzi az ősi mesterséget. 

BUDAPEST  főpolgármesterét dr Tarlós Istvánt pedig arra kérte , hogy nevezze át a Blaha Lujza teret  dr dániel BABLEVES ilona VK TÉR-re .

Szilárd Gonda

#1209 a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

2017-06-17 09:04

elmebeteg dániel IMPI péternek Nincs semmi baja. ....

a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

Rapcsák Etus

2017-06-17 09:05

Reméljük nem is lesz! Aggódtam. Remélem  Bogdán Gizike is jól van?!

Mária Nyesténé Takács

2017-06-17 09:06

Patricia-Patanyo Kállay

#1212 Tót Bea Trix Szépségkirájnő figyelte elmebeteg dániel IMPI péter becsapódását !

2017-06-17 09:09

Reméljük, már jól van! Nagyon aggódunk érte!!!

Mádi Zolika

#1213 NEVEKET AKAROK HALLANI ....

2017-06-17 09:12

Ne feledkezzünk meg dániel IMPI péter további szépségkirájnőiről , akik szintén dániel IMPI péter nagy -nagy Rajongói !

Pál János

#1214 Mádi Zolika Ne feledkezzünk meg dániel IMPI péter további szépségkirájnőiről

2017-06-17 09:13

Beállnék Smasszernek !

איילה גולדה פצר

2017-06-17 09:15

Szegeny alairashamisito  evfolyamelso daniel IMPI peter Cukibaba ngyerek nincs kisagya ahol aludjon

Kesztheji Zsuzsika ( lábam közt a Muzsika )

#1216 איילה גולדה פצר daniel IMPI peter Cukibaba ngyerek nincs kisagya ahol aludjon

2017-06-17 09:21

Nagy a baj ! Nagy a baj !

dániel BABLEVES ilona VK a már Róla elnevezett téren nem végzi rendesen a Munkáját !

Pedig daniel ilona VK : a JRPK-ja  Remek Oboás !  A Világ Legjobb Zenésze !

Nóra Horváth Machné

2017-06-17 09:26

ÉVFOLYAMELSŐ PENGE IMPI !

Nos az fb levő " fantasztikus" baráti körből senki érted, senki nem nyújtott még csak ujjat se, nehogy elsüllyedjél. Azóta szelektálom kiket vállalok barátnak, hetente max 1-2 alkalommal jövök fel az fb-re. Hát nem állt meg a Föld forgása, remek könyveket olvasok és újra van időm gobelineket csinálni. Hidd el élvezni fogod. Mint ahogyan én is. Mellékelten elküldöm grátisz az utolsó gobelinemet véleményezésre...Maradok változatlanul barátod. Machné Nóra

Bogdán Gizike

#1218 Elmebeteg dániel IMPI péter agent provocateur sabbati menűje

2017-06-17 09:56

Az Új Férjem :

dániel IMPOTENS péter ,

aláiráshamisitó ,

a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Tulajdonosa ( a Szökőkútnál Balra , ahol már Tolonganak )

a J.-i Ügyvédi Kamara ÉVFOLYAMELSŐ  jogásza és WC Pucoló Mestere ,

ivrit nyelvész

jelenleg az Anyósomról elnevezett teren

( DÁNIEL BABLEVES ILONA VK a JRPK-JA TÉR , lánykori nevén Blaha Lújza ), Budapesten

ÁMOKFUT ...

de ettől függetlenül megfőztem már a szombati menüt és tálaltam !

Sajnaaa  .. os csak úgy nézheted meg és kommentálhatod , ha ismered a jelszót ! 

Bogdán Gizike

#1219 Elmebeteg dániel IMPI péter agent provocateur sabbati menűje

2017-06-17 10:04

csak úgy nézheted meg és kommentálhatod , ha ismered a jelszót !

Folytatódjék az ilyenkor szokásos, hétvégi gasztronómiai izgatás is. :-) Avagy a mai, finom ebédünk, amelyet egy utcai falatozó hangulatos teraszán fogyasztottunk el: gyros, azaz ahogy itt Izraelben nevezzük, shawarma csirkecombfiléből, sült krumplival és salátákkal, illetve savanyúságokkal. Jó étvágyat! Beteavon!

Edit Kados

#1220 Bogdán Gizike Elmebeteg dániel IMPI péter agent provocateur sabbati menűje

2017-06-17 10:09

Nagyon jol nez ki .

Ha ilyen jol nezne ki daniel BABLEVES ilona vk a JRPK-ja is ,

akkor daniel IMPI peter evolyamelso multimilliardos is lehetne forintban sekelben !

évfolyamelső , aláiráshamisitó dániel IMPI péter

#1221 Üzenet a Gyorskocsi Utcából

2017-06-17 10:13

Zöld erdőben jártam, avagy nyuszi ül a fűben... :-DNa szóval, boldog  pészachi ünnepeket mindenkinek! :-) Válogassátok szét, ki melyiket tartja! :-P Most pedig mentem tojást és maceszt keresni! :-) Majd gyüvök!  Gizike vigyázz ! Nehogy kihűljön a sabbati ebédem !:-D (A fotón egy csodás, tavaszi izraeli mező és egy izraeli kóser "nyúl" látható.)

ÉVFOLYAMELSŐ PENGE impi TENGERI ORRRRRVHALÁSZ

#1222 A Gyorskocsiban várom Zacher Gábort , hogy kimosson !

2017-06-17 10:18

Mivel tegnap isteni finom kaszinótojást kaptam reggelire a kedves kis feleségemtől, Bogdán Gizikőtől ezért én meg ma, már kora hajnalban tengerre szálltam, hogy friss hal legyen ebédre! :-) A kép címe: "Az öreg halász és a tenger". :-D Jó szelet és szép napot minden kedves barátomnak! :-)

Évfolyamelső dániel IMPI péter : a Baloldali "Munka"párt Tagja

#1223 Hát nem vagyok Cuki ?

2017-06-17 10:24

Ezt a képet Orbánnak, Semjénnek, Lázárnak

és a  szellemi fogyatékos FB - társaimnak küldöm...

Lehet szépen feljelentgetni engem ezért,

sőt akár újabb elfogatóparancsokat is ki lehet adni ellenem!

A vöröscsillag attól még nemzetközileg elfogadott munkásmozgalmi,

szakszervezeti, baloldali jelkép marad.

Azután is, hogy az Orbánék börtönében , a Szegedi CSILLAG-ban  üldögélnek majd...

Évfolyamelső dániel IMPI péter : a Baloldali "Munka"párt Tagja

2017-06-17 10:29

Más. Köszönet és tisztelet a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának,

amiért két bangladesi menekült ügyében végre elmarasztalta Magyarországot

a pár nappal ezelőtt meghozott ítéletében.

Mostantól az Orbán-kormány sem tudja már letagadni, hogy embertelenül, megalázó és jogsértő módon járnak el a menekültekkel szemben.

Az orbáni diktatúra sajnos ebben is Európa szégyene!

Remélem, hogy Strasbourg a további ügyekben is

ilyen korrekt döntéseket fog hozni!

Ideje lenne végre megérteni, hogy ezek a menekültek nem bűnözők,

hanem csak szerencsétlen, kiszolgáltatott emberek!

Pohárnok Barbara

2017-06-17 10:30

Nem is tudom, hogy  ÉVFOLYAMELSŐ dániel IMPI péter  milyen alapon nevez illegális határsértőket "menekültnek" Bangladesh-ből??????
Ott nincs háború, parlamentáris demokrácia van!